Populära pepparkakshus på Borgvallens julmarknad

Publicerad:

Äldreboendet bjöd in till julmarknad och pepparkakshusen som aktivitetsansvariga Carina Ståhl gjort gick åt precis som vanligt.

Carina Ståhl, aktivitetsansvarig på Borgvallens äldreboende, gjorde uppskattade pepparkakshus som såväl hyresgäster, anhöriga som kollegor passade på att köpa i samband med årets julmarknad.
Foto: Patrik Nyström Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Carina Ståhl, aktivitetsansvarig på Borgvallens äldreboende, gjorde uppskattade pepparkakshus som såväl hyresgäster, anhöriga som kollegor passade på att köpa i samband med årets julmarknad.

Carina Ståhl ansvarar för aktiviteterna som erbjuds för hyresgästerna på Borgvallens äldreboende. De senaste åren har hon bland annat arrangerat en julmarknad som växer sig större för varje år och där hennes pepparkakshus är mycket populära.

- Jag får in beställningar i förväg. Det kan vara hyresgäster, anhöriga och personal som vill ha. Det är jättekul, säger Carina Ståhl.

På julmarknaden fanns även andra juldekorationer till försäljning samt kakor och lotteri. Pengarna från julmarknaden går sedan in i verksamheten och används till nya aktiviteter för hyresgästerna på Borgvallen.

- Vi har många hyresgäster på många avdelningar och kan inte gå iväg med alla. Därför bjuder vi hit julen i stället och skapar julkänsla här hos oss, säger Carina Ståhl.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?