Augusti

 • Avbruten trädgårdsavfallshämtning fredag 31/8

  Fredagens hämtning av trädgårdsavfall i Anderslöv, Grönby, Gärdslöv och Önnarp har avbrutits på grund av fordonshaveri. Hämtningen kommer att utföras under lördagen den 1 september från klockan 06.00.

 • Västervångskolan invigd

  Invigning av Västervångskolan - Trelleborgs nyaste skola

  Idag invigdes Västervångskolan med tal av bland andra landshövding Anneli Hulthén och underhållning av elever från både låg- och högstadiet. Västervångskolan är det största skolprojektet någonsin i Trelleborgs kommun.

 • Ny kurs på Kulturskolan, Streetdans

  Kulturskolans skylt.

  Kulturskolan startar detta läsår en helt ny kurs i Streetdans för dig som fyllt 10 år. Kursstart är fredagen den 14 september.

 • Välkommen till Öppet Hus på Västervångskolan

  I morgon onsdag den 29 augusti, bjuder elever och personal in allmänheten till Öppet Hus på Västervångskolan. Då har du möjlighet att få en rundvisning av Trelleborgs nyaste skola.

 • Gratis höstlovsteater!

  Ur föreställningen Jag vill ha min hatt.

  Jag vill ha min hatt. En teaterföreställning för barn den 29 oktober på Parken! Föreställningen bygger på en bok av Jon Klassen.

 • Sista kvällen med gänget

  I kväll, måndag den 27 augusti, samlas kommunfullmäktige för sista gången i sin nuvarande sammansättning. Oktobermötet mönstrar den nya fullmäktigeförsamlingen som väljs nästa söndag.

 • Inbrytning för Trygghetens hus

  Expertis från räddningstjänsten bröt upp en dörr för att markera starten av bygget av Trygghetens hus

  När grävskoporna redan är i full gång och arbetar, då får man finna på ett annat sätt att markera starten på bygget av Trygghetens hus i Trelleborg. Eftersom räddningstjänstens personal är experter på att ta sig in i byggnader och fordon, fick det bli just en inbrytning.

 • Pekingopera på besök i Trelleborg

  Sun Changjun, Pekingopera i Trelleborg

  Sun Changjun från Kina bjuder på äkta Pekingopera i Trelleborg måndag 27 augusti. Trelleborgs Musikkår och Joachim Bäckström välkomnar besöket till sin konsert som startar klockan 19.00.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , Nästa