Den här nyheten har passerat sitt bäst-före-datum och kan vara inaktuell.

Ny ledning för Bildningsförvaltningen

Publicerad:

I oktober 2017 blev det klart att Jytte Lindborg, då förvaltningschef för Bildningsförvaltningen i Trelleborg, fått tjänsten som Lunds skoldirektör. Nu följer tillförordade förvaltningschefen Linda Abrahamsson efter, och blir kvalitets- och myndighetschef på barn- och skolförvaltningen i Lunds kommun efter sommaren.

Sedan december 2017 ersätter Linda Abrahamsson Jytte Lindborg. Dessförinnan var Linda Abrahamsson kvalitetschef på bildningsförvaltningen.

Nyligen blev det klart att Serene Rosberg, utbildningschef för grundskolan och grundsärskolan, och André Levin, verksamhetscontroller, också tillträder nya tjänster i Lunds kommun.

- Trelleborg befinner sig i expansiv fas och detta öppnar upp nya möjligheter för hur Bildningsförvaltningen ska ledas framöver, säger kommundirektör Fredrik Geijer. Vi har många kompetenta medarbetare på Bildningsförvaltningen som kan hålla verksamheten i gång på bästa sätt i väntan på att rekrytering av nya ledningsfunktioner.

- Trelleborg är stadd i stark tillväxt för närvarande, vilket innebär förändringar och förstärkningar till vår organisation. Vår rekrytering av ny förvaltningschef, Zara Göransson Tosic, till arbetsmarknadsförvaltningen, är ett exempel på detta. Samtidigt vill jag passa på att gratulera Lund till att ha fått många nya duktiga medarbetare, avslutar Fredrik Geijer.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?