Vad tycker du om landsbygden?

Publicerad:

Det pågår just nu en process med att ta fram en landsbygdsstrategi för Trelleborgs kommun. Processen leds av avdelningen för Hållbar utveckling och en projektgrupp arbetar för att ta fram ett remissförslag. Nu vill vi gärna veta vad du tycker om landsbygden.

För att få fram vad medborgare, boende och andra verksamma på landsbygden tycker om att bo och verka där pågår en dialogprocess med föreningar, medborgare och andra aktörer på landsbygden. Dialogprocessen sker i nära samverkan med Samhällsbyggnadsförvaltningen som har samråd kring förslag på översiktsplan för landsbygden.

Lämna dina synpunkter

Vi vill veta hur du vill att landsbygden ska utvecklas. Varför bor du på landsbygden? Varför är du verksam på landsbygden? Vad saknar du? Vad är bra? Vi vill göra din röst hörd. Dina tankar, idéer och förslag är viktiga för oss.

Lämna gärna dina synpunkter genom att fylla i formuläret nedan senast 29 september.

Klicka här för att komma till formuläret

Du kan också skicka in dina synpunkter via brev till:
Avdelningen för Hållbar utveckling
Rådhuset
231 83 Trelleborg

Personuppgifter som lämnas i formuläret kommer att behandlas i datasystem hos Trelleborgs kommun och användas för att lagra information i detta ärende. Uppgifterna är offentliga. För ytterligare information om hur personuppgifterna används, skicka ett brev eller ett e-postmeddelande till oss. Fyll gärna i ditt namn och din e-postadress, så kan vi kontakta dig om det är något vi undrar över. Men det går även bra att vara anonym.

Kvällsmöten om översiktsplanen

I september är vi med på de öppna kvällsmöten som kommunen bjudit in till för att diskutera översiktsplanen. Hjärtligt välkommen dit:

  • Anderslöv - 7 september. Anderslövs skola, kl. 18.00-20.00
  • Smygehamn - 12 september. Smygehamns skola, kl.18.00-20.00

Kontakt: Kontakta gärna Jenny Österlind på 0708-81 78 58 eller : om du har frågor.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?