Guld och gröna skogar på Trelleborgsgalan

Publicerad:

Nu kan du köpa biljetter till Trelleborgsgalan 16 november med Hasse Andersson som gästartist. Som vanligt blir det glitter och glamour när Söderslättshallen förvandlas till galasal!

Hasse Andersson förgyller Trelleborgsgalan
Foto: Bertil Hagberg, Sesamphoto AB Licens: © Copyright Hasse Andersson förgyller Trelleborgsgalan

Näringsliv, föreningar och övriga trelleborgare vill vara på plats för att följa prisutdelningar och musikunderhållning på den elfte Trelleborgsgalan. Läktarplats rekommenderas för dig som både vill se och höra från bästa plats!

Galabiljett inklusive mat

Välkomstbubbel, underhållning och galamiddag exklusive middagsdryck ingår. Galaföreställningen börjar klockan 19.00. Galabiljett kostar 690 kronor.

Galameny

Förrätt: Confiterad torskfilé med picklad pumpa, körvelhollandaise och kavringkrutonger.
Varmrätt: Dragonbakad oxrygg med rostad vitlökssky, rotselleriterrin, bakad gulbeta och rostad potatis.
Petit four: Hallon- och chokladgrotta med kaffecrème.

Läktarbiljett och galabox

Välkomstbubbel och underhållning ingår. Läktarbiljett kostar 125 kronor. Föreningspris och TA lustkortspris 100 kronor. Du kan välja att beställa till en galabox med små delikatesser som speglar galamenyn. Galabox kostar 125 kronor.

Biljettbeställning

Här beställer du biljetter till Trelleborgsgalan. Sista beställningsdag av galabiljetter är fredag 10 november.

Biljetter faktureras och skickas per post. Beställda biljetter återköpes ej. Läktarbiljetter och galabox kan köpas hos Trelleborgs Allehanda och på Turistbyrån. Läktarbiljetter kan i mån av plats även köpas i entrén på Söderslättshallen på galakvällen.

Prisutdelare och nominerade

Jurygrupperna beställer i god tid sina biljetter till hela sitt förväntade sällskap med prisutdelare, nominerade och sällskap för att säkerställa gemensam bordsplacering.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?