Oktober

 • Inflyttning i etapp 2 på Sockerbiten

  Onsdagen den 1 november är det inflyttning för etapp 2 på Sockerbrukstomten i Trelleborg. AB TrelleborgsHem har då färdigställt de sista 59 lägenheterna av totalt 133 lägenheter i kvarteret som fått det passande gatunamnet Sockerbiten.

 • Höstlov – Läslov – Utbildningslov!

  Utbildning för förskoleklasslärare, Myrthel Hermansson och Anna Malmquist

  Höstlov blir utbildninglov när ett femtiotal förskoleklasslärare och skolledare samlades till föreläsning och workshop. Klassrummet på Söderslättsgymnasiet är fullt till bredden och man har blivit placerade i olika grupper med kolleger från andra enheter för att kunna nätverka hela dagen.

 • Vattenavstängning öster om Östra infarten onsdag 1 november

  Avbrott i vattenleveransen på onsdag 1 november för VA-abonnenter kring Östra Förstadsgatan och söder om denna, från Östra infarten bort till Roddaregatan. Avbrottet sker mellan klockan 09.00 och 16.00 på grund av arbete på huvudledningen.

 • Vattenavstängning på Frans Malmrosgatan måndag 30 oktober

  Avbrott i vattenleveransen för VA-abonnenter på delar av Frans Malmrosgatan på måndag 30 oktober mellan klockan 09.00 och 16.00. Avbrottet sker på grund av arbete på huvudledningen. När vattnet åter är i drift kan ibland luft och missfärgningar förekomma i ledningen. Detta åtgärdas med att spola försiktigt.

 • Kälkhockeykarriär och forskarambitioner

  Carolin Persson, elev på Naturprogrammet och aktuell som Kälkhockeyspelare.

  Caroline Persson är elev på Söderslättsgymnasiet i Trelleborg och hon har flera mål att se fram mot. Nyss hemkommen från Sydkorea där hon deltog på en workshop med syfte att öka kvinnligt deltagande i kälkhockey och visa sporten för Olympiska kommittén.

 • Planer för både bostäder och verksamheter intill Stortorget

  Platsen idag, sett från Stortorget. I bakgrunden skymtas kvarteret Bävern som just nu byggs utmed Nygatan.

  I centrala Trelleborg, precis intill Stortorget och Stadsparken, finns intresse för att bygga bostadshus i 11 våningar. Och Trelleborgs kommuns samhällsbyggnadsnämnd vill nu se över detaljplanen och möjligheterna för att bygga både bostäder och olika verksamheter där.

 • Vem kniper priset Årets Förening?

  Föreningsrådet har tagit fram de nominerade till Årets förening. Priset delas ut på Trelleborgsgalan som äger rum i Söderslättshallen den 16 november. Föreningen Gamla Trelleborg, Trelleborg Judo och FCT Ungdom kommer att göra upp om priset.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , Nästa