Oktober

 • Inflyttning i etapp 2 på Sockerbiten

  Onsdagen den 1 november är det inflyttning för etapp 2 på Sockerbrukstomten i Trelleborg. AB TrelleborgsHem har då färdigställt de sista 59 lägenheterna av totalt 133 lägenheter i kvarteret som fått det passande gatunamnet Sockerbiten.

 • Höstlov – Läslov – Utbildningslov!

  Höstlov blir utbildningslov när ett femtiotal förskoleklasslärare och skolledare samlades till föreläsning och workshop. Klassrummet på Söderslättsgymnasiet är fullt till bredden och man har blivit placerade i olika grupper med kolleger från andra enheter för att kunna nätverka hela dagen.

 • Vattenavstängning öster om Östra infarten onsdag 1 november

  Avbrott i vattenleveransen på onsdag 1 november för VA-abonnenter kring Östra Förstadsgatan och söder om denna, från Östra infarten bort till Roddaregatan. Avbrottet sker mellan klockan 09.00 och 16.00 på grund av arbete på huvudledningen.

 • Vattenavstängning på Frans Malmrosgatan måndag 30 oktober

  Avbrott i vattenleveransen för VA-abonnenter på delar av Frans Malmrosgatan på måndag 30 oktober mellan klockan 09.00 och 16.00. Avbrottet sker på grund av arbete på huvudledningen. När vattnet åter är i drift kan ibland luft och missfärgningar förekomma i ledningen. Detta åtgärdas med att spola försiktigt.

 • Planer för både bostäder och verksamheter intill Stortorget

  Platsen idag, sett från Stortorget. I bakgrunden skymtas kvarteret Bävern som just nu byggs utmed Nygatan.

  I centrala Trelleborg, precis intill Stortorget och Stadsparken, finns intresse för att bygga bostadshus i 11 våningar. Och Trelleborgs kommuns samhällsbyggnadsnämnd vill nu se över detaljplanen och möjligheterna för att bygga både bostäder och olika verksamheter där.

 • Vem kniper priset Årets Förening?

  Föreningsrådet har tagit fram de nominerade till Årets förening. Priset delas ut på Trelleborgsgalan som äger rum i Söderslättshallen den 16 november. Föreningen Gamla Trelleborg, Trelleborg Judo och FCT Ungdom kommer att göra upp om priset.

 • Söderslättsgymnasiet laddar för gymnasieval

  Många aktiviteter är på gång i Trelleborg när det gäller Söderslättsgymnasiet och framtida studenter i Trelleborg; gymnasiemässa, öppet hus med mera.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , Nästa