Många möten på mässa

Publicerad:

Trelleborgs kommun fanns på plats när TFF i veckan i veckan ordnade sin årliga näringslivsmässa. Dessutom var det kommundirektör Fredrik Geijer som invigde mässan.

Trelleborgs kommuns monter på TFF:s näringslivsmässa 2017.
Foto: Fanny Nyberg Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Trelleborgs kommuns monter på TFF:s näringslivsmässa 2017.

Den som under onsdagen besökte Trelleborgs kommuns monter kunde ta del av information om allt från miljöinspektioner till framtida utvecklingsprojekt. Bland andra fanns näringslivschef Ulf Bingsgård på plats för att träffa företagare och senare under dagen även allmänheten.

Från scenen passade Fredrik Geijer på att berätta om några av de satsningar på näringslivet som kommunen genomför.

- Det finns ett oerhört engagemang bland er företagare. Det visar sig bland annat genom deltagandet på våra näringslivsfrukostar och intresset för satsningen ”Ge en timme av din tid”. Vi satsar för att stärka näringslivet bland annat genom den näringslivspolicy som är på väg att antas, sa han.

Näringslivsmässan inleddes sedan med att projektledare Charlotte Lindström presenterade utvecklingsprojektet Kuststad 2025 samt att Tommy Halén, vd för Trelleborgs Hamn AB, berättade om hamnbolagets framtidsplaner.

Projektet samfinansieras av EU.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?