Hasse Kvinnaböske förgyller Trelleborgsgalan

Publicerad:

Det blir ingen mindre än Hasse Kvinnaböske Andersson som kommer att stå för en stor del av det musikaliska inslaget vid den elfte Trelleborgsgalan. Den 16 november är det åter dags att förvandla Söderslättshallen till en glittrande festsal.

Hasse Andersson förgyller Trelleborgsgalan
Foto: Bertil Hagberg, Sesamphoto AB Licens: © Copyright Hasse Andersson förgyller Trelleborgsgalan

Nytt i år är också att antalet priser ökar till fjorton. Det är den högsta siffran någonsin, och innebär att bredden ökar ytterligare. Förutom priser till företag och företagare, idrottare och föreningsfolk, skänks guldglans över kulturpersonligheter, människor som värnar om samhällsbyggnad, tillgänglighet och landsbygdsutveckling. Visit Trelleborg inför ett nytt pris som vänder sig till besöksnäringen – Guldpalmen. Företagarna kommer också att dela ut gesäll- och mästarbrev i samband med Trelleborgsgalan.

I vanlig ordning är det den kommunala organisationen som med stöd av näringslivet står bakom Trelleborgsgalan. Runt 450 personer kommer att bänka sig på golvet i A-hallen för att njuta av en trerätters meny och på läktaren finns plats för ytterligare 300 personer som kan följa hela galakvällen för en mindre peng.

- Vi ser fram emot årets gala, precis som vi gjort alla andra år, säger kultur och fritidschefen Jörgen Flink som för tionde gången är galans konferencier.

- Det är fantastiskt roligt att få visa upp den stora bredd som Trelleborg besitter inom snart sagt alla områden.

Biljettförsäljningen startar efter sommaren.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?