Januari

 • Vattenavstängning Sjöviksvägen torsdag 2 februari

  Avbrott i vattenleveransen på Sjöviksvägen mellan Västra Ringvägen och Omvägen torsdag 2 februari mellan klockan 10.00 och 16.00. Orsaken är att VA-avdelningen utför arbete på vattenhuvudledningen.

 • Näringslivsutskottet besöker Bergkvara Buss

  Näringslivsutskottet fortsätter på den inslagna vägen att hålla sina möten ute hos företagen. Måndag 30 januari, är mötet hos Bergkvara Buss AB i Västra verksamhetsområdet.

 • Lågt vattentryck i Skegrie i januari

  För tillfället är vattentrycket lågt i en del hushåll i Skegrie och Tommarp. Detta beror på en trasig avstängningsventil som kommer att åtgärdas under dagen. Ikväll eller imorgon kommer det åter att vara normalt tryck.

 • En resa, en förståelse, ett ansvar

  En resa, en förståelse, ett ansvar.

  18 ungdomar och sex fritidsledare från fyra fritidsgårdar i Trelleborg åkte till Krakow - Auschwitz på studieresa 30 oktober - 2 november 2016. En resa för ökad förståelse och respekt gentemot varandra.

 • Från rebell till modell

  12 kommuner har anmält intresse att delta i utvecklingsprojektet Trelleborgsmodellen där Trelleborgs kommun kommer att leda ett förändringsarbete kring arbetsmarknadsfrågor, försörjningsstöd och ensamkommande barn och unga.

 • Äntligen invigning av Granlunda Förskola!

  Invigning av Granlunda

  Hela förskolan hade samlats i januarikylan för att tillsammans med Barbro Ekerlund, verksamhetschef Förskola, och politiker från Bildningsnämnden äntligen officiellt inviga Granlunda förskola.

 • Flytt av återvinningsstationen i Skegrie

  Återvinning av förpackningar sparar resurser

  På måndag, den 30 januari, flyttar återvinningsstationen i Skegrie till ny adress: Midsommarängen 2. Det tillfälliga bygglovet på Skegrie byaväg 1 har gått ut, och en ny plats har tagits fram tillsammans med Serviceförvaltningen i Trelleborgs kommun.

 • Premiär för Kommunsnack

  Prata med oss!

  Nu ger sig kommunens nämndsordförande tillsammans med chefstjänstepersoner ut på Kommunsnack för att ta reda på vad kommuninvånarna tycker om kommunen och för att lyssna på deras funderingar och frågor.

 • Nu är årets sportlovsprogram klart!

  Sportlovsaktiviteter i Trelleborg

  Kultur- och fritidsförvaltningen arrangerar sportlovsaktiviteter till kommunens grundskoleelever varje år på sportlovet vecka 8. Välkomna till Badhuset, Biblioteket, fritidsgårdar, föreningar, museet, Söderslättshallen och Trelleborgen för att prova på olika aktiviteter!

 • Årets första kommunfullmäktige

  På måndag klockan 18 samlas Kommunfullmäktige till årets första sammanträde. Ärendelistan är förhållandevis kort och innehåller bara 12 punkter.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , Nästa