Vill du vara med och påverka?

Publicerad:

Socialförvaltningen startar ett pilotprojekt och söker unga vuxna i åldern 20-30 år som vill dela med sig av sina erfarenheter.

- Det här är ett arbete för att öka unga människors inflytande där vi utgår från deras egna levnadsberättelser. Vårt samhälle står ständigt inför nya utmaningar, likaså vår samhällsservice. Ett tryggt och bra samhälle utvecklar och bygger vi tillsammans. Då måste vi också veta vad människor tycker och vill, säger Duke W Shane, en av processledarna.

Projektet leds av socialförvaltningen och finansieras av Trelleborgs samordningsförbund. Projekter söker människor i åldern 20-30 år som har något att berätta och vill vara med och göra en positiv skillnad.

- Om du är en driven och engagerad person som är intresserad av att skriva, teckna, prata eller är kreativ på andra mediala sätt vill vi träffa dig! Du behöver inget annat än motivationen och intresset, resten kommer du kontinuerligt att få under resans gång, säger Duke W Shane.

- Jag har hört så många säga att vi har svårt att nå ut till yngre människor och att det är svårare för målgruppen att komma in i samhället. För att kunna ändra och förbättra måste vi veta vad de tycker och därför behövs det här projektet.

Lämna intresseanmälan

Om du är intresserad av att delta går det bra att kontakta processledarna:

Duke W Shane
0760-89 30 36

Josefin Ristinmaa

Hjälpte informationen på den här sidan dig?