Sportlovskul i Trelleborg

Publicerad:

Vad ska du göra på sportlovet? Välkommen till Albäcksskogen, Badhuset, Biblioteket, fritidsgårdar, föreningar, museet, Söderslättshallen och Trelleborgen för att prova på olika aktiviteter tillsammans med gamla och nya vänner!

Sportlovsaktiviteter i Trelleborg
Foto: Maria Tigerschiöld Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Sportlovsaktiviteter i Trelleborg

Kultur- och fritidsförvaltningen arrangerar sportlovsaktiviteter till kommunens grundskoleelever varje år på sportlovet vecka 8. Stort tack till alla föreningar och övriga som åter ställer upp med ledare och engagemang!

Program

Sportlovsaktiviteter lördag 18 februari - söndag 26 februari. (PDF-dokument, 130 kB)

På programmet står bland annat aerobic gymnastics, bad, bordtennis, bowling, brottning, budokai, cheerleading, cirkelträning, deckartipsrunda, fotboll, gymnastik, handboll, hoppborgar, innebandy, ishockey, jazzshow, judo, konståkning, luftgevärsskytte, matteslinga, modellflyg, natursnokar, ridning, scouting, Sportotek, taekwondo, tennis, yoga och zumba.

Det finns många aktiviteter även för den som är intresserad av mer än bara sport, till exempel Jakten på Ville Vessla på Trelleborgs Museum, Mysteriet på biblioteket och Sagor i lågans sken på Trelleborgen.

Skollediga barn i Trelleborgs kommun kan i mån av plats boka gratis Fritt Fram i sporthall på Söderslättshallen för att idrotta med kompisarna. Passa på! Skridskoåkning i ishallen för skolungdom är gratis på sportlovet onsdag 22 februari – fredag 24 februari. Det är gratis att åka skridsko alla dagar på Isormen på Stortorget.

Sportlovsaktiviteter dag för dag

Hjälpte informationen på den här sidan dig?