Stjärnskott på Trelleborgskalaset

Publicerad:

Trelleborgskalaset inleds den andra juni med en tävling för unga talanger. Kanske kan en ansökan till Stjärnskott bli biljetten till de stora scenerna?

Det är en rikstäckande tävling som besöker ca 15 olika städer runt om i Sverige och pågår mellan maj till september som avslutas med en stor final i Stockholm i slutet av turnén.

Vinnaren av årets Stjärnskott får utöver äran och den stora pokalen spela in en nyskriven låt i en professionell studio och få den mixad av producenter som jobbat med den svenska och även den internationella musikeliten. Låten släpps tillsammans med på Spotify och iTunes.

De artisttävlingar som genom åren arrangerats av företaget bakom Stjärnskott har lagt en stark grund för de stora namn vi har inom musik i Sverige. Några av de artister som medverkat är bland annat Eric Saade, Zara Larsson, Molly Sandén, Robin Stjernberg, Lisa Ajax, Wiktoria, Amy Diamond och Omar Rudberg från The FO&O.

Stjärnskott arrangeras sedan fler år tillbaka tillsammans med bland annat Världens Barn. I Trelleborg är tävlingen ett samarbete med Trelleborgs kommun och Trelleborgs Citysamverkan. Platsen är Stadsparkens scen, och tiden klockan 18 till 20.

Affisch

Hjälpte informationen på den här sidan dig?