Industrin i Trelleborg bjuds in till kreativa samtal

Publicerad:

Trelleborgs kommun vill förbättra samtalet med olika branscher i kommunen. Produktion och tillverkning är en av kommunens starka sektorer. Så har det varit historiskt och det är kommunens ambition att det ska förbli så i framtiden.

För att kunna hantera framtidens och dagens utmaningar vill man därför gärna föra samtal med branschens företrädare.

- Jag bjuder in företagare med koppling till industrin, produktion och tillverkning till ett frukostmöte för samtal om Trelleborgs kommuns utveckling. Under denna träff kommer vi också informera om Industrinatten och IUC Syd säger Ulf Bingsgård, näringslivschef i Trelleborgs kommun.

Frukostmötet kommer äga rum på Best Western Hotel Magasinet fredagen den 12 maj. Inbjudna företag är Flint Group Sweden AB, FMT AB, Fönsterfabriken FF i Trelleborg AB, Herrströms mekaniska verkstads AB, Metso Sweden AB, Nordic Plastic Group AB, Plåtmekano i Trelleborg AB, Prestando i Trelleborg AB, Protega AB, Qloss AB, Reppu Svets & Montage AB, Ruukki Sverige AB, Textron Sweden AB, Trelleborg AB, TreMek i Trelleborg AB.

Fotnot:

IUC Skåne startade 1996, som en del av det nationella i IUC-nätverket. Nätverket består av 14 självständiga IUC-bolag över hela Sverige. Tillsammans utvecklas projektmodeller och arbetsmetoder och kan genomföra lokala, regionala och nationella utvecklingsprojekt.

IUC Skåne s webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?