Den här nyheten har passerat sitt bäst-före-datum och kan vara inaktuell.

Anmäl dig till Vikingasommar

Publicerad:

Är du intresserad av historia och att lära dig saker om vikingar? Under en vecka på sommaren har du möjlighet att komma och lära dig allt om vikingar. Veckorna är populära så anmäl dig snarast, senast den 8 juni!

Barn som leker.
Foto: Arkivbild Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Barn som leker.

Vikingasommar

Under en sommarvecka finns det möjlighet för dig mellan 7 och 13 år att komma till Trelleborgen och på ett annorlunda och spännande sätt lära mer om en intressant period i historien, nämligen vikingatiden.

På Trelleborgen får man lära mera om vikingatiden, om sagor, gudar, hjältar och mytologi. Man får pröva att leva vikingens vardagsliv, sköta om Trellegården, delta i olika lekar och prova hantverk.

Tider

Vi träffas måndag till torsdag i veckorna 25 (19 juni - 22 juni) eller 26 (26 juni -29 juni) eller 31 (31 juli - 3 augusti). Tiderna är klockan 10.00 – 14.00 måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Ta med egen lunch varje dag!

Pris

Priset är 350 kronor och betalas in på vårt bankgiro senast en vecka innan. Välkomstbrev med mer information skickas ut tillsammans med inbetalningskort, så snart vi vet hur många ni blir. Var vänliga och ange vilken vecka som passar er bäst. Uppge gärna första, andra och tredje hands val.

Anmälan

Antalet deltagare är begränsat, så hör av er snarast till Peter Ross-Lindholm, Antingen per telefon 0708-81 70 45 eller per e-post till . Uppge namn, ålder, adress, telefonnummer och e-postadress. Sista anmälningsdag är måndagen den 8 juni.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?