Den här nyheten har passerat sitt bäst-före-datum och kan vara inaktuell.

Årets kraftsamlare är nominerade!

Publicerad:

Reppu Svets & Montage AB, Trelleborg AB samt Autoteknik i Trelleborg AB. Det är namnen på de tre trelleborgsföretag som Arbetsmarknadsnämnden efter möte i går kväll valt att nominera till utmärkelsen Årets kraftsamlare 2016.

Vinnaren kommer att tillkännages under Trelleborgsgalan 17 november, då priset delas ut.

Slutkandidaterna till utmärkelsen Årets kraftsamlare i Trelleborgs kommun är nu nominerade. Beslutet togs i samband med arbetsmarknadsnämndens utskottsmöte under tisdagskvällen då ledamöterna enades om följande tre företag: Autoteknik i Trelleborg AB, Reppu Svets & Montage, och Trelleborg AB.

- Representanter från nämnden har intervjuat kandidaterna, säger Veronica Larsson, ordförande i Arbetsmarknadsnämnden. Det är tre företag som alla har gjort mycket för Trelleborg, inte minst för unga i kommunen.

För företagen kom nomineringarna som en glad överraskning.

- Glädjande och lite förvånande, säger Sami Järvenpää, vd för Reppu Svets & Montage. Det är roligt att vårt arbete uppmärksammas, men det viktigaste är trots allt att det finns företag här i kommunen som vill vara med och ta tag i arbetsmarknadsfrågorna. För oss är nomineringen en sporre att fortsätta hjälpa trelleborgare in på arbetsmarknaden.

Nu ska tre nominerade bli en vinnare.

-Vi ska sätta oss och diskutera, men det är klart att det blir svårt att utse vinnaren, säger Veronica Larsson. Alla tre är väl värda priset.

Det är femte året som Kraftsamlingspriset delas ut.
Utmärkelsen går till ett företag som visat särskilt stort engagemang och som på ett innovativt sätt gett av sin tid för att trelleborgare ska komma in på eller närma sig arbetsmarknaden.

Priset delas ut av Arbetsmarknadsnämndens ordförande Veronica Larsson och förvaltningschef Cecilia Lejon under Trelleborgsgalan i Söderslättshallen i Trelleborg torsdag 17 november.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?