Den här nyheten har passerat sitt bäst-före-datum och kan vara inaktuell.

Wille Crafoord och Carling Family band på Trelleborgsgalan

Publicerad:

Gunhild Carling har i sista stund, av personliga skäl, tvingats lämna återbud till att medverka på Trelleborgsgalan 2016.

Wille Crafoord
Foto: Wille Crafoord Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Wille Crafoord

Efter ett dygn av intensivt arbete har vi tillsammans med familjen Carling lyckats lösa situationen. Wille Crafoord hoppar med kort varsel in och uppträder för galapubliken. Carling Family band bjuder på sin fartfyllda show. På Trelleborgsgalan kommer dessutom Peter Berglunds galaorkester att spela, spetsad med en av Sveriges bästa jazz- och latinsångerskor Miriam Aida och den internationellt kände saxofonisten Fredrik Kronkvist som dessutom är stadens son.

Vi hoppas att alla ska bli nöjda och uppskatta kvällens underhållning och vi ser alla fram emot en glittrande gala. Välkomna!

Wille Crafoord

Wille är en mångfaldigt grammisbelönad svensk kompositör, trubadur och hiphopare som fick sitt genombrott genom att i slutet av 1980-talet introducera hiphop på svenska för en bred publik med rapgruppen Just D, där han var medlem 1989–1995 och återigen från 2015. Han har givit ut ett antal soloalbum och belönades 1997 med Karamelodiktstipendiet och Ulf Peder Olrog-priset 2012. JustD belönades med en Rockbjörn 1995. Sångaren är sedan år 2008 engagerad i den flera veckor långa sommarturnén Hovturnén där han och andra artister rider från slott till slott i Skåne och ger konserter.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?