Den här nyheten har passerat sitt bäst-före-datum och kan vara inaktuell.

Framtidstro på årets sista frukost

Publicerad:

TFF och Trelleborgs Allehanda var på plats vid årets sista näringslivsfrukost för att berätta om sina olika satsningar.

Näringslivsfrukost i Parken.
Foto: Fanny Nyberg Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Näringslivsfrukost i Parken.

TFF representerades av Peter Kronström, marknadschef, Hasse Mattisson, försäljningschef, och Kristian Haynes, fotbollsspelare och ansvarig för föreningens satsning: TFF - en kraft i samhället.

De berättade bland annat om hur föreningen jobbar med att inkludera så många som möjligt i sin verksamhet, exempelvis genom att ordna fotbollsträning för barn och unga med funktionsnedsättning samt för ensamkommande flyktingbarn.

Hasse Mattisson passade på att skicka med en utmaning till det lokala näringslivet. Han uppmanade företagarna att tillsammans med TFF jobba för att under 2017 få fram fler sommarjobb än Trelleborgs kommun.

Trelleborgs Allehandas chefredaktör Martin Falkenby och platschef Bert Westerberg berättade om tidningens kampanj Tro på Trelleborg som startade för ett år sedan.

De förklarade att idén väcktes under hösten 2015 då de båda upplevde att det spreds mycket negativa tankar i Trelleborg.

- Med Tro på Trelleborg vill vi sprida positivism istället, sa Bert Westerberg.

Under årets sista näringslivsfrukost passade även kommunens näringslivschef Ulf Bingsgård på att prata om hur han ser på sitt nya uppdrag.

Nästa näringslivsfrukost blir den 2 mars 2017.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?