Den här nyheten har passerat sitt bäst-före-datum och kan vara inaktuell.

Nu tar näringslivsutskottet steget ut i näringslivet

Publicerad:

På måndag, den 19 december, börjar en ny fas för näringslivsarbetet i Trelleborgs kommun. Näringslivsutskottet tar steget ut ur Rådhuset och förlägger sina möten på företag runt om i kommunen.

Första företaget som får besök är Hotell Dannegården, Restaurang Strandgatan 32 by Dannegården samt Fastighetsbolag Ivholt AB.

- Företagsbesök är bra sätt för samtal mellan företrädare för näringslivet och kommunen. Vi får möjlighet att få insikt i olika företags villkor och branscher. De ger möjlighet till respons på det som är bra och vad vi kan utveckla, säger näringslivschef Ulf Bingsgård.

En gång i månaden kommer företag besökas av näringslivsutskottet. Mellan dessa besök kommer givetvis andra typer av företagskontakter och besök att genomföras. Under 2017 kommer följande företag besökas – Bergkvara buss AB i januari, Reppu Montage och Svets AB i februari, butiker i Valengallerian i mars, AM Rental AB i april, EA Installationer AB i maj, Prestando AB i juni samt KLS Ugglarps i september. Än är kvar att boka besök i oktober, november och december.

Näringslivsutskottet består av ordförande Bertil Larsson (SÖS), kommunalråd Torbjörn Karlsson (S), Mats Sjöslätt (C), Lars Mikkelä (M) och Henrik Silfverstolpe (L). Med på besöken finns näringslivschef och olika företrädare för förvaltningarna.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?