Kultur och fritid - glädje och stolthet!

Publicerad:

I början av januari kommer alla hushåll i Trelleborgs kommun att få en broschyr i brevlådan som heter Kultur och fritid, glädje och stolthet! Det är med stor glädje och stolthet som förvaltningen på detta sätt presenterar sina olika verksamheter.

Kultur och fritid - glädje och stolthet!
Foto: Linda Olofsson Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Kultur och fritid - glädje och stolthet!

Kultur- och fritidschefen Jörgen Flink har ordet

Att vara chef över kommunens kulturverksamhet, idrottsverksamhet, fritidsverksamhet, evenemangsverksamhet och ungdomsverksamhet är en utmaning. Att ge god service till kommunens alla medborgare på lika villkor är en annan utmaning. Att vara navet i den viktiga samverkan som är en förutsättning mellan föreningslivet, studieförbunden, näringslivet, civila och offentliga sektorn är ytterligare en utmaning.

Alla kommer på något sätt i kontakt med oss och då inte bara våra egna kommunmedborgare utan vårt område är ofta det som våra hitresta gäster och turister frågar efter. Våra områden är också avgörande för demokratiutvecklingen, barns och ungas framtid, integrationsarbetet, kunskapshöjandet, stoltheten och nyfikenheten.

Tror du att jag är stolt över att ha fått förtroendet att leda all denna verksamhet? Ja, jag är mycket stolt men även ödmjuk inför alla utmaningar som ständigt får oss att växa! Välkommen till oss på kultur- och fritidsförvaltningen i Trelleborg och känn dig stolt över att du är en del av allt detta.

Kultur och fritid - glädje och stolthet (PDF-dokument, 1,3 MB)

Etiketter

Hjälpte informationen på den här sidan dig?