Den här nyheten har passerat sitt bäst-före-datum och kan vara inaktuell.

Populär företagarfrukost

Publicerad:

Näringslivsfrukosten #trelle0745 hade bjudit in Susanne Rikardsson, vd för Fastighetsägarna Syd.

Susanne Rikardsson vd Fastighetsägarna Syd
Foto: http://www.mynewsdesk.com/se/fastighetsagarna-syd/ Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Susanne Rikardsson vd Fastighetsägarna Syd

Susanne Rikardsson har en gedigen erfarenhet av både ledarskap och opinionsbildning, men är också en person med stort samhällsintresse och engagemang. Hennes ledord för en god stadsmiljö är livsmiljö. Susanne berättade om sin syn på globalisering, urbanisering och digitalisering i kombination med vår konkurrensfördel att vara en flerkärnig region.

Stockholmsregionen kan kamma sig med tanke på att vi är en region med 3,9 miljoner Öresundsbor.

Vid varje tillfälle finns det tid för att nätverka, skapa nya kontakter, samtala och ställa frågor till kommunens tjänstemän och politiker.

Kolla in mingelbilderna på vår Facebooksida.


Nästa näringslivsfrukost äger rum den 8 maj och då har #trelle0745 bjudit in Klas Tjebbes, CEO FC Rosengård för att prata om arbetet utanför planen, som ambassadörer och samhällsbyggare för Malmö och Sverige.

Klas berättar om att man driver ett eget arbetsmarknadsprojekt, arbetar med integration och att man vill vara både bredd- och elitklubb. Och han pratar gärna om lika villkor för tjejer och killar.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?