Den här nyheten har passerat sitt bäst-före-datum och kan vara inaktuell.

Stort intresse för företagarfrukost

Publicerad:

Också den andra företagarfrukosten i Parken blev välbesökt. Drygt hundra företagare och kommunala tjänstemän hade mött upp tidigt på onsdagsmorgonen för att lyssna på Region Skånes näringslivschef Bodil Rosvall Jönsson . Övriga talare var Trelleborg Green Rooms Irena Sibinovic och Maria Pojjesdotter samt Trelleborgs kommundirektör Jonas Rosenkvist.

Region Skånes näringslivschef Bodil Rosvall Jönsson talade om näringslivsutveckling.
Foto: O. Hed Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Region Skånes näringslivschef Bodil Rosvall Jönsson talade om näringslivsutveckling.

Bodil Rosvall Jönsson talade om näringslivsutvecklingen i den tredje storstadsregionen, om arbetslöshet och framtidsplaner. Att Max IV och ESS kommer att få stor betydelse för Skåne var ett av hennes budskap liksom samarbete över gränserna med Danmark och Tyskland. Green Rooms representanter berättade om sin verksamhet, om företag som finns i inkubatorverksamheten just nu, som har lämnat och som är på väg in i gemenskapen.

Jonas Rosenkvist radade upp en lång rad projekt som just nu pågår i Trelleborg – allt från bygget av det stora passivhuset som ska rymma rättspsyk till villabyggen, Centralstationen och den fördjupande översiktsplanen.

Nästa företagarfrukost äger rum den 9 september med start 07.45

Fler bilder från näringslivsfrukosten finns på Trelleborg sydligast Facebooksida.

Irena Sibinovic och Maria Pojjesdotter talar om Green Room.

Jonas Rosenkvist berättade om olika projekt som just nu pågår i Trelleborg.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?