Den här nyheten har passerat sitt bäst-före-datum och kan vara inaktuell.

Stort intresse för företagarfrukost

Publicerad:

Drygt 150 personer har anmält sig till den företagarfrukost som Trelleborgs kommun arrangerar på tisdag i nästa vecka, den 21 januari. Huvudtalare vid mötet är Trelleborg AB:s VD och koncernchef Peter Nilsson.

- Det är väldigt glädjande att så många är intresserade av att komma till frukostmötet, säger kommunstyrelsens ordförande Ulf Bingsgård. Syftet med våra företagarfrukostar är att skapa en neutral mötesplats för företagare i Trelleborgs kommun.

- Gensvaret från företagarna har varit stort, och det bådar gott också inför de övriga tre frukostmötena vi planerar att hålla under året. Nästa möte är den 28 maj.

Frukostmötet hålls i Rotundan i Parken, Norregatan, där portarna öppnas 07.15 med frukost och mingel. En kvart senare tar Peter Nilsson till orda under temat Trelleborg i världen. Därefter tar Ulf Bingsgård och kommundirektör Jonas Rosenkvist över och spinner vidare på samma ämne. Under morgontimmarna ges också tillfälle till att nätverka, skapa nya kontakter, samtala och ställa frågor till kommunens tjänstemän.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?