Anmälan till paraden

I år firar Trelleborg både 150 år av förnyade stadsrättigheter och 50 år som storkommun. En av höjdpunkterna för alla föreningar hoppas vi att Föreningsparaden kommer att bli!

Föreningsparaden när Trelleborg firade 750
Foto: Ingrid Wall Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Föreningsparaden när Trelleborg firade 750

Detta kan vi bara åstadkomma tillsammans och hoppas på ett starkt gensvar och gott samarbete. Vi vill att detta evenemang ska bli en manifestation över vårt rika föreningsliv här i Trelleborg

Föreningsparaden kommer att äga rum söndagen den 4 juni klockan 14.30 och startar från Östervångsparken och avslutas på Stortorget/Stadsparken.

I paraden ser vi gärna att deltagarna kommer i klubbdräkter, nutida eller dåtida, så att alla kan se vilken förening du representerar. T.ex. hockeylag kan komma i hockeyutrustning, pingisklubben har med sig sina racketar, konstföreningen tar sitt staffli…. ta med era maskotar och vimplar. Körerna och kårerna kanske kan spela och sjunga? Endast fantasin sätter gränser!

Alla föreningar som vill gå i paraden får dessutom en skylt med sin förenings namn och logga (viktigt att skicka in loggan till ).

Paraden avslutas med tårtkalas i Stadsparken och Danne Stråhed med hans Dynamo på scenen!

Senast 22 maj behöver vi ha in anmälningarna till föreningsparaden.

Frågor om föreningsparaden besvaras av

Hjälpte informationen på den här sidan dig?