Trelleborgsgalan

Torsdagen den 16 november 2017 är det dags för årets Trelleborgsgala.

Trelleborgsgalan
Foto: http://www.trelleborg.se/ Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Trelleborgsgalan

Trelleborgsgalan är Trelleborgs kommuns egen glittrande gala där priser till framstående personer och organisationer inom bland annat näringsliv, kultur, idrott och samhällsbyggnad delas ut under festliga former. Galan produceras av kommunens medarbetare i samverkan med jurygrupperna som står för priserna som delas ut. Galan finansieras genom sponsor- och biljettintäkter.

Både näringsliv, föreningsliv och enskilda är varmt välkomna att delta under festkvällen.

Boka datumet redan nu!

Du är välkommen – både som gäst och som sponsor!

Trelleborgs kommun arrangerar galan i samarbete med Trelleborgs Allehanda, Swedbank och Näringslivet i Trelleborg.

 • Vem vinner Årets Kulturstipendium?

  Kulturstipendium 2015

  Film, teater och konst – tre genrer är nominerade till kulturnämndens pris Årets Kulturstipendium på Trelleborgsgalan!

 • Vem vinner Årets Idrottsprestation?

  Alla pristagarna på Trelleborgsgalan 2015

  Konståkning, simning eller triathlon – vem tar hem fritidsnämndens pris Årets idrottsprestation på Trelleborgsgalan?

 • Vem får första guldpalmen?

  Palmtåget

  Guldpalmen heter det nyinstiftade pris som för första gången kommer att delas ut på Trelleborgsgalan den 16 november. Bakom priset står Visit Trelleborg, som ansvarar för utveckling av besöksnäringen i kommunen. Tre företag har nominerats till det nya priset – Bo-Göran Andersson som driver bland annat Palmtåget och palmbussen, Hallongården i Bodarp och Best Western Hotel Magasinet.

 • Årets kraftsamlare 2017 är nominerade!

  Metso Sweden AB, Modulbetong i Lund AB och ESV Fastfood/Sibylla har på olika sätt engagerat sig för fler trelleborgare i arbete och är nominerade till priset Årets kraftsamlare 2017.

 • Guld och gröna skogar på Trelleborgsgalan

  Nu kan du köpa biljetter till Trelleborgsgalan 16 november med Hasse Andersson som gästartist. Som vanligt blir det glitter och glamour när Söderslättshallen förvandlas till galasal!

 • Vem är årets nyföretagare i Trelleborg?

  I samband med Trelleborgsgalan kommer i år ett nytt pris delas ut. Trelleborgs kommun samarbetar med Nyföretagarcentrum Öresund för att premiera årets nyföretagare i Trelleborgs kommun. Vinnaren får sedan representera Trelleborg i den nationella finalen som hålls i Stockholm.

 • Hasse Kvinnaböske förgyller Trelleborgsgalan

  Det blir ingen mindre än Hasse Kvinnaböske Andersson som kommer att stå för en stor del av det musikaliska inslaget vid den elfte Trelleborgsgalan. Den 16 november är det åter dags att förvandla Söderslättshallen till en glittrande festsal.

 • Pristagare hyllades på Trelleborgsgalan

  10-årsjubileet av Trelleborgsgalan blev festligt och glittrande på alla sätt och det var många pristagare som fick sin stund i rampljuset på scenen i Söderslättshallen.

 • Wille Crafoord och Carling Family band på Trelleborgsgalan

  Wille Crafoord

  Gunhild Carling har i sista stund, av personliga skäl, tvingats lämna återbud till att medverka på Trelleborgsgalan 2016.

 • Tillgänglighet får eget pris

  För första gången kommer ett av priserna på Trelleborgsgalan ägnas tillgänglighet. Personer som på olika sätt arbetar för att förbättra tillgängligheten har nominerats till priset. Sanne Rubin, Per Persson och Bodil Källander heter de tre nominerade.

 • Konst, sång eller musik?

  En tjej och två killar är nominerade till Trelleborgs kommuns kulturstipendium 2016. Marcus Matt satsar på konsten, Vilma Davidsson på sången och Mattias Wiborn på musik. Priset delas ut på Trelleborgsgalan den 17 november.

 • Byalag, tuff-tuff eller folkfest?

  Landskap

  Nomineringarna till årets landsbygdsutvecklingspris spänner från öster till väster i kommunen. Skåre byalag ligger längst i sydväst, Lennart och Camilla Kristensson bor i Gärdslöv så långt i nordost man kan komma. Däremellan finns Berit Möllebäck i Klagstorp.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?