Trelleborgsgalan

Torsdagen den 16 november 2017 är det dags för årets Trelleborgsgala.

Trelleborgsgalan 2017
Foto: http://www.trelleborg.se/ Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Trelleborgsgalan 2017

Trelleborgsgalan är Trelleborgs kommuns egen glittrande gala där priser till framstående personer och organisationer inom bland annat näringsliv, kultur, idrott och samhällsbyggnad delas ut under festliga former. Galan produceras av kommunens medarbetare i samverkan med jurygrupperna som står för priserna som delas ut. Galan finansieras genom sponsor- och biljettintäkter.

Både näringsliv, föreningsliv och enskilda är varmt välkomna att delta under festkvällen.

Trelleborgs kommun arrangerar galan i samarbete med Trelleborgs Allehanda, Swedbank och Näringslivet i Trelleborg.

 • Pristagare hyllades på Trelleborgsgalan

  Trelleborgsgalan blev festligt och glittrande på alla sätt och det var många pristagare som fick sin stund i rampljuset på scenen i Söderslättshallen.

 • Herre blir årets eldsjäl

  Jan Arvid Nilsson

  Vem som blir Årets eldsjäl vet vi först på kvällen den 16 november, men så mycket vet vi att det är en man. Nominerade i år är Jan Cervin från Trelleborgs Budokai, Jan Arvid Nilsson, Gamla Trelleborg och Lennart Kristensson, Gärdslövs byalag.

 • Tre tävlar om tillgänglighetspriset

  En taxichaufför, en förening och ett fastighetsbolag. Det är dessa tre som gör upp om årets Tillgänglighetspris.

 • Hus, hamburgare eller hammare?

  Nyrenoverat

  Vem blir årets företagare 2017? Tre företagare, eller rättare sagt fyra, är nominerade till priset. Magnus Holmgren driver Holmgrens Bygg, Christian och Rickard Persson Färgfast AB och Elisabeta Kolevski Sibylla.

 • Tre tävlar för landsbygden

  Sommarcafé i V Vemmerlöv

  Två kvinnor och en man tävlar om årets Landsbygdspris. En sak har trion gemensamt, deras hjärtan slår för Söderslätt. Alla tre är engagerade i sina respektive byalag.

 • Jobb eller lemonad?

  Etikettillverkning hos Sodalicious

  Det är frågan när priset som Årets nyföretagare ska delas ut i år. Sodalicious och Platstorget är årets nominerade till nyföretagarpriset.

 • Vem kniper priset Årets Förening?

  Föreningsrådet har tagit fram de nominerade till Årets förening. Priset delas ut på Trelleborgsgalan som äger rum i Söderslättshallen den 16 november. Föreningen Gamla Trelleborg, Trelleborg Judo och FCT Ungdom kommer att göra upp om priset.

 • Både stad och landsbygd bland de nominerade till Samhällsbyggnadspriset

  Nu står det klart vilka tre byggnationer som är 2017 års nominerade till Trelleborgs kommuns samhällsbyggnadspris; Ullahills Magasin, Norra kapellet och Järnvägsparken. Priset delas ut på Trelleborgsgalan i Söderslättshallen torsdag 16 november.

 • Vem vinner Årets Kulturstipendium?

  Kulturstipendium

  Film, teater och konst – tre genrer är nominerade till kulturnämndens pris Årets Kulturstipendium på Trelleborgsgalan!

 • Vem vinner Årets Idrottsprestation?

  Alla pristagarna på Trelleborgsgalan 2015

  Konståkning, simning eller triathlon – vem tar hem fritidsnämndens pris Årets idrottsprestation på Trelleborgsgalan?

 • Vem får första guldpalmen?

  Palmtåget

  Guldpalmen heter det nyinstiftade pris som för första gången kommer att delas ut på Trelleborgsgalan den 16 november. Bakom priset står Visit Trelleborg, som ansvarar för utveckling av besöksnäringen i kommunen. Tre företag har nominerats till det nya priset – Bo-Göran Andersson som driver bland annat Palmtåget och palmbussen, Hallongården i Bodarp och Best Western Hotel Magasinet.

 • Årets kraftsamlare 2017 är nominerade!

  Metso Sweden AB, Modulbetong i Lund AB och ESV Fastfood/Sibylla har på olika sätt engagerat sig för fler trelleborgare i arbete och är nominerade till priset Årets kraftsamlare 2017.

 • Guld och gröna skogar på Trelleborgsgalan

  Hasse Andersson förgyller Trelleborgsgalan

  Nu kan du köpa biljetter till Trelleborgsgalan 16 november med Hasse Andersson som gästartist. Som vanligt blir det glitter och glamour när Söderslättshallen förvandlas till galasal!

 • Vem är årets nyföretagare i Trelleborg?

  I samband med Trelleborgsgalan kommer i år ett nytt pris delas ut. Trelleborgs kommun samarbetar med Nyföretagarcentrum Öresund för att premiera årets nyföretagare i Trelleborgs kommun. Vinnaren får sedan representera Trelleborg i den nationella finalen som hålls i Stockholm.

 • Hasse Kvinnaböske förgyller Trelleborgsgalan

  Hasse Andersson förgyller Trelleborgsgalan

  Det blir ingen mindre än Hasse Kvinnaböske Andersson som kommer att stå för en stor del av det musikaliska inslaget vid den elfte Trelleborgsgalan. Den 16 november är det åter dags att förvandla Söderslättshallen till en glittrande festsal.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?