Trelleborgsgalan

Torsdag 15 november 2018 är det dags för årets Trelleborgsgala.

Trelleborgsgalan 2018
Foto: http://www.trelleborg.se/ Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Trelleborgsgalan 2018

Trelleborgsgalan är Trelleborgs kommuns egen glittrande gala där priser till framstående personer och organisationer inom bland annat näringsliv, kultur, idrott och samhällsbyggnad delas ut under festliga former. Galan produceras av kommunens medarbetare i samverkan med jurygrupperna som står för priserna som delas ut. Galan finansieras genom sponsor- och biljettintäkter.

Både näringsliv, föreningsliv och enskilda är varmt välkomna att delta under festkvällen.

Trelleborgs kommun arrangerar galan i samarbete med Trelleborgs Allehanda, Swedbank och Näringslivet i Trelleborg.

 • Casa Blanca, Kvarteret Bävern och Rödakorsstugan nominerade till Samhällsbyggnadspriset

  Nu står det klart vilka tre byggnationer som är 2018 års nominerade till Trelleborgs kommuns samhällsbyggnadspris; Casa Blanca och Kvarteret Bävern i Trelleborg samt Rödakursstugan i Beddingestrand. Priset delas ut på Trelleborgsgalan i Söderslättshallen torsdag 15 november.

 • Nomineringsrundan är klar – här är kandidaterna till Kraftsamlingspriset

  McDonalds, Vardaga och Netto är nominerade till Kraftsamlingspriset 2018.

  En livsmedelsbutik, en snabbmatsrestaurang, och ett vårdföretag med två välskötta äldreboenden i Trelleborg. Nu är de tre slutkandidaterna till det ärofyllda Kraftsamlingspriset 2018 utsedda.

 • Årets Idrottsprestation - bowling, bordtennis eller cykling?

  Foto från nyinvigning av Trelleborgsvelodromen 2016 med uppvisning av Cykelklubben Ringen.

  Bowling i Special Olympics, bordtennis i Veteran-VM eller cykling i Ungdoms-SM – vem tar hem fritidsnämndens pris Årets Idrottsprestation på Trelleborgsgalan?

 • Nominera till tillgänglighetspriset!

  Tillgänglighetspriset handlar om att lyfta fram goda exempel på insatser som förbättrar tillgängligheten och ökar möjligheten till delaktighet för alla människor i Trelleborgs kommun.

 • John Lundvik förgyller årets Trelleborgsgala

  John Lundvik är huvudartist på Trelleborgsgalan 2018

  I år gästas Trelleborgsgalan av John Lundvik som gjorde succé i Melodifestivalen 2018 med låten My Turn. Trelleborgsgalan är Trelleborgs kommuns egen glittrande gala där priser till framstående personer och organisationer inom bland annat näringsliv, kultur, idrott och samhällsbyggnad delas ut under festliga former.

 • Pristagare hyllades på Trelleborgsgalan

  Trelleborgsgalan blev festligt och glittrande på alla sätt och det var många pristagare som fick sin stund i rampljuset på scenen i Söderslättshallen.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?