Michael Segerström deltog i invigningen av ljudinstallationen Stanna upp.

Ljudkonst vid Centralstationen invigd

Stanna upp. Det är titeln på Trelleborgs kommuns senaste konstverk men också en uppmaning till alla som passerar Centralstationen.

 • Ny e-tjänst för effektivare hantering av felanmälan

  Nu har kommunens olika verksamheter gått samman för att skapa en gemensam e-tjänst för att göra felanmälningar så smidiga som möjligt för trelleborgarna. Och i och med att felanmälan direkt hamnar hos den ansvariga verksamheten så blir det även snabbare och effektivare för kommunen.

 • Välkommen på visning i Kulturmagasinet!

  Kulturmagasinets lanthandel

  Nu har Trelleborgs Museum öppnat Kulturmagasinets ovanvåning för visning! Här finns allt! Skiraste glas från Trelleborgs glasbruk och robust brukskeramik tillverkad av Söderslätts fina lera. Roliga leksaker, bastanta kistor, finurliga grammofoner och mycket mer. Dessutom en skolsal där det gäller att hålla sig i skinnet och en handelsbod där det vattnas i munnen!

 • Gammalt möter nytt under stadsvandring

  Trelleborgs kommun och Föreningen Gamla Trelleborg arrangerar stadsvandringarna tillsammans.

  Från tågstation via busstorg till en ny, grön stadsdel? Tillsammans med föreningen Gamla Trelleborg bjuder kommunen in till stadsvandring i Övre och Stadsparkskvarteren där deltagarna får blicka båda bakåt och framåt.

 • Industrinatten visar Trelleborgselever vägen till framtidens jobb

  Industrinatten 2017

  Den 12 oktober öppnade ett tjugotal industriföretag sina dörrar för våra ungdomar varav tre företag i Trelleborg. Industrinatten är en möjlighet för våra elever, att på samma kväll få se och uppleva olika arbetsplatser som ger spännande jobb!