En social och kulturell mötesplats

Parken Kultur -och Konferenscenter är öppet för alla generationer och genrer. Gamla anrika Folkets Park är idag en modern anläggning med gamla anor och mycket charm, ett självklart val för kulturevent, fest och konferens.

Parkens framsida.
Foto: Rebecca Segerhagen Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Parkens framsida.

Parken Kultur- och Konferenscenter

Mimartist från sidan, svartvit bild.Parken är ett flexibelt hus i med påtaglig puls och värme beläget ett stenkast från centums mittpunkt. Parken är unik. Under ett och samma tak finns den helägda kommunala verksamheten och det kommersiella bolaget som ansvarar för all servering.

I Parken anordnas olika kulturevenemang, konferenser, mässor, privata fester och olika föreningsaktiviteter. Detta ger en positiv mångfald i huset. Vi skräddarsyr lösningar med mat/bar/servis/servering, personal, möblering och ljus/ljud och bild efter dina behov med en personlig och hög servicekänsla.

Kulturevents på Parken

 • Jag sa ju förlåt...

  Ur föreställningen Jag sa ju förlåt.

  En familjeföreställning med Obanteatern och Ika Nord om varför det är så svårt att säga förlåt eller att förlåta. Föreställningen spelas på Parken söndagen den 10 september.

 • Skånsk humorkväll på Parken

  Kristoffer Appelquist.

  Några av våra skånska komiker kommer till Parken för att underhålla dig den 29 september. Den blir både utflyttade skåningar och lokala förmågor.

 • Saago en masai

  Masaier.

  Hur lever masaier på savannen i Afrika? Söndagen den 22 oktober kan du träffa masaien Saago som berättar om sitt liv och om hur mycket vatten betyder för honom och hans by.

 • A Tribute To The Great Big Bands

  Glenn Miller Orchestra.

  På Parken den 11 november är det en riktig storbandskväll med Glenn Miller orchestra. Det bjuds på musik från inte mindre än 14 av de största storbanden under swingepoken.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?