Verksamhetsutvecklare inom LSS

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Välkommen till oss på Socialförvaltningen i Trelleborgs kommun, socialförvaltningen i Trelleborg består av Individ- och familjeomsorg, Äldreomsorg samt LSS.

Inom avdelning LSS har vi boende för vuxna, boende för barn och unga, personlig assistans, kontaktperson, ledsagare, avlösareservice, korttids- och fritids för barn och unga samt daglig verksamhet, inom vår avdelning.

Inom LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade) möter vi brukare inom livets alla cykler och vi har en spännande, utvecklande och kreativ verksamhet.  Vi är en arbetsplats för dig som vill vara med att utveckla LSS och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara direkt underställd avdelningschefen. Du kommer att ha nära samarbete med enhetschefer inom LSS. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära att stödja enhetscheferna kring förbättring och utveckling av processer samt mål- och effektstyrningen.

Du förväntas komma med idéer kring förändringsarbete inom avdelningen samt vara pådrivande i detsamma. Tillsammans med övriga verksamhetsutvecklare kommer du arbete med de tvärprocesser som finns inom organisationen.

Utredningsarbete av Lex Sarah anmälningar samt författande av skrivelser till nämnd i samband med yttranden ligger också inom ditt ansvarsområde. Vidare förväntas du hantera klagomål, ta fram riktlinjer, samt hålla i en del internutbildningar.

Kvalifikationer

Du ska examen från högskola eller universitet kombinerat med en bred erfarenhet av socialtjänst. Arbetet ställer krav på att du är strukturerad, noggrann, kan formulera dig väl i såväl tal som skrift samt har god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra.

Erfarenheter från arbete inom LSS ser vi som meriterande

Vi arbetar i en föränderlig organisation, vilket ställer krav på att du är flexibel, självständig och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du bör tycka att det är spännande och roligt att arbeta med att utveckla socialtjänsten.

Arbetstid/varaktighet

Heltid/tillsvidare

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontakt

Marie-Louise Kondrup  0410-73 34 61 

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2017-01-22 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Personalavdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
och