Undersköterska

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Smygehem är Trelleborgs största äldreboende och ligger bara ett stenkast från havet. Eftersom alla lokaler ligger i markplan är det bara att öppna en dörr så är man ute i vår fantastiska trädgård. Smygehem består av sex avdelningar där fyra av avdelningarna är för personer med demenshandikapp.

Arbetsuppgifter

Omvårdnads och/eller serviceinsatser till våra hyresgäster på Smygehem. Vi strävar efter att varje dag ska vara värdefull för våra hyresgäster. Därför är vårt fortlöpande kvalitetsarbete mycket viktigt. I tjänsten ingår uppdrag som kvalitetsförmedlare som du delar med fem andra. Du skall kunna driva och entusiasmera kollegerna framåt i vårt ständiga kvalitets och förbättringsarbete. I uppdraget ingår även att hålla i introduktion av sommarvikarier samt utbildningar i etik och bemötande. Du skall även delta i utvecklingen av vårt nya planeringssystem.

Kvalifikationer

Omvårdnadsutbildning eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet. Du kommer att arbeta enligt schema med oregelbundna arbetstider. Du som person ska ha god samarbetsförmåga samt vara noggrann och flexibel. Du är en kommunikativ person som har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. B-körkort är krav.

Arbetstid/varaktighet

En tillsvidareanställning 100 %

Tre tillsvidareanställningar 75 %, finns möjlighet att utöka tjänstgöringsgraden via vikariebanken

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Enhetschef Gunvor Westerberg, 0410-73 47 01

Enhetschef Lina Danielsson, 0410-73 35 91

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2017-03-03 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Personalavdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
och