Speciallärare, Väståkra F-9

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Väståkra F-9 är skolan som ger kunskap hela vägen!

Väståkra F-9 är belägen vid den berömda Landsvägen och ligger centralt i byn Anderslöv. Skolan är 2-parallellig från förskoleklass till åk 6 och 3-parallellig från åk 7-9. Eleverna som går på skolan bor i Anderslöv eller i de närliggande byarna runtomkring. På skolan går det i dagsläget ca 450 elever och det arbetar ca 50 medarbetare på enheten. På skolan finns även ett väl fungerande fritidshem som bedriver stor samverkan med skolan. Vi arbetar ämnesövergripande och i väl fungerande arbetslag.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som speciallärare med ett antal elever i behov av särskilt stöd.

Du utformar en effektiv och intressant undervisning. Med olika metoder ökar du elevernas engagemang och intresse så att de kan ta ansvar för det egna lärandet. Du arbetar tydligt arbetar med att sätta eleven i fokus via individualiserad undervisning.

Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt med målet att alla elever ska ha möjlighet att lyckas i skolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en lärarexamen och behörig speciallärare, gärna med matematikbehörighet. Du är duktig på att skapa goda relationer till elever i behov av särskilt stöd samt till deras vårdnadshavare. Du är trygg i din yrkesroll och lugn som person. 

Du bör ha en väl utvecklad känsla för lagarbete och ett kreativt arbetssätt, stort engagemang för och god kunskap om elevers utveckling. Du är en lärare som är resultatfokuserad med en väl utvecklad kommunikativ förmåga och därtill har ett brinnande intresse för elevens framgång i sitt lärande. Att arbeta med kvalitetsutveckling inom ditt ämne är en självklarhet för dig. Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens.

Tjänsten kräver körkort och tillgång till bil.

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning
100%

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson

Helena Kindh, rektor 0708-81 70 43

Sofie Paxer, Lärarförbundet 0708-81 74 62
Ronnie Johansson, Lärarnas Riksförbund 0410-73 34 14

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag

2017-04-01 via vårt rekryteringssystem, ej via e-post eller brev.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och