Skolpsykolog

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Bildningsförvaltningen ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola, särskola och vuxenutbildning och har ca 1500 medarbetare. Elevhälsan har en central roll för en kvalitativ utbildning.

Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling och ersättning för friskvård.

Arbetsuppgifter

Arbetet som skolpsykolog innebär att du ska samverka med skolans pedagogiska personal i arbetsmiljöfrågor samt i det övergripande hälsofrämjande och förbyggande arbetet. Du kommer även att vara delaktig i uppgiften att identifiera och åtgärda problem i elevens lärande, utveckling och hälsa. Du ska tillföra psykologisk kompetens som ett stöd i det pedagogiska arbetet och i den övergripande planeringen av elevhälsans arbete.

Du bidrar med det psykologiska perspektivet på organisations-, grupp- och individnivå. Arbetet innebär främst uppgifter som konsultation, handledning och fortbildning, och är riktat gentemot elever, personal och vårdnadshavare samt utredningsarbete.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad psykolog och med erfarenhet av ett liknande arbete. Erfarenhet av att arbeta inom pedagogisk verksamhet kan vara meriterande. Som person är du engagerad, har en god kommunikativ förmåga och en förmåga att kunna bygga förtroendefulla relationer till barn, personal och vårdnadshavare. Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft, service och kommunikativ förmåga. Då arbetet innebär en del resor till olika skolor i kommunen krävs B-körkort.

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning
100%

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson

Stefanie Sennevall, rektor Vannhögskolan, 0733-51 11 28

Ann Hejde-Spjut, resurschef och verksamhetschef för skolpsykologerna,
0708-81 75 57

Linda Selestad, skolpsykolog, 0708-81 75 59

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag

2017-06-30 via vårt rekryteringssytem, ej via e-post eller brev.
Om du blir kallad till intervju ber vi dig ta med ett utdrag ur belastningsregistret.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och