Sjuksköterska inom vuxenutbildningen

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Bildningsförvaltningen är den största förvaltningen i Trelleborgs kommun med ca 1300 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola, särskola och vuxenutbildning. På Söderslättsgymnasiet har vi 12 nationella program samt introduktionsprogram och gymnasiesärskola. Även vuxenutbildningen har ett väl inarbetat samarbete med gymnasiet. Vi erbjuder en modern gymnasieskola med flera studietorg och särskilda studietorgslärare som är till för att eleverna ska få extra stöd i sina studier. Vi vill att eleven ska utveckla självkännedom, självförtroende samt en vilja att söka och ta till sig ny kunskap. I Trelleborgs kommun har vi även möjlighet att erbjuda våra särskilt yrkesskickliga lärare olika karriärvägar som processledare, programutvecklare eller som förstelärare.

Du välkomnas av ett glatt gäng med bred kompetens och god sammanhållning! Vi hjälper varandra när det behövs och har alltid nära till skratt. Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling, karriärmöjligheter och ersättning för friskvård.

Vi är certifierade inom Vård- och omsorgscollege och bedriver utbildning inom ungdomsgymnasiet, komvux samt på uppdrag. Vi har reguljär utbildning, kvällsutbildning, lärlingsutbildning, distansutbildning etc. Vi har under fjolåret startat upp en ny påbyggnadsutbildning med utgång mot rättspsykiatri!

Arbetsuppgifter

Som lärare tillhör du Vård- och omsorgscollege (VOC) arbetslag och kommer i huvudsak att undervisa på vår SFI-lärlingsutbildning med vård och omsorgs kurser för vuxna. De studerande är i skolan två dagar i veckan och på arbetsplatsförlagt lärande (APL), på en arbetsplats, tre dagar per vecka.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har sjuksköterskeexamen eller annan högskoleexamen inom vård och omsorg. Lärarutbildning är önskvärt men inget krav och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete inom utbildning. Du är passionerad i ditt läraruppdrag och tycker att det är roligt att vara lärare! Samarbete ser du som en naturlig del i ditt arbete och tar gärna emot feedback från både kollegor och ledning i syfte att förbättra ditt lärarskap. Kontakter med elever och vårdnadshavare ser du som en naturlig del i ditt dagliga arbete. Du ser helheten i pedagoguppdraget och kan arbeta med att motivera elever till utveckling både kunskapsmässigt och personligt.

Som person är du utvecklingsinriktad och har god kommunikativ förmåga samt förmåga att se helheter. Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Du är en kreativ medarbetare som kan erbjuda eleverna goda lärandemiljöer och har ett gott bemötande! Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Omfattning/Varaktighet

40 %, visstid under perioden 2017-08-14--2018-06-21

Tillträde

2017-08-14 eller enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Bengt-Göran Persson, rektor, 0708-81 76 01
Camilla Kronholm, Programutvecklare VOC, 0729-765113

http://www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2017-06-30 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

9000 stolta barn, elever och studerande i Trelleborg. Vårt fokus är att skapa ansvarstagande medborgare, som tror på sin förmåga, kan samspela med andra, har drömmar, mål och fortsatt lust till ett livslångt lärande!

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och