Rekryterare

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Till HR-avdelningen söker vi två kreativa och drivna rekryterare som ska supporta kommunens verksamheter med kvalitativa rekryteringar. HR-avdelningen har en kommunövergripande roll i arbetsgivarfrågor men fungerar även som stöd åt verksamheterna vad gäller exempelvis arbetsrätt, löneadministration, arbetsmiljö och kompetensförsörjning. Du välkomnas av ett glatt gäng med bred kompetens och bra sammanhållning. Du kommer att vara placerad på enheten som finns på Bildningsförvaltningen.  

Arbetsuppgifter

Rollen som rekryterare är både utmanande och givande. Du kommer att få ett stort ansvar i rekryteringsprocessens alla delar och arbeta nära chefer i verksamheterna och ha kontakten med kandidaterna. Du kommer att arbeta i flera parallella processer och rekrytera till varierande yrkeskateorier på flera förvaltningar.  Fokus kommer att vara på arbete med kravprofil, annonsering, urval, intervjuer, referenstagning och återkoppling. Att ansvara för utbildningar kring rekryteringsprocessen kommer också ingå i ditt arbete.

Vårt rekryteringsverktyg hjälper dig att effektivisera och dokumentera arbetet.

Du kommer även att arbeta med att rekrytera till Vikariebanken som flera förvaltningar är anslutna till för bemanning av kortare anställningar. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleexamen inom HR eller annan utbildning vi finner likvärdig. Du har minst ett par års erfarenhet av arbete i rekryteringsprocessens alla delar. Du har vana att arbeta med sociala medier i rekryteringssyfte. Det är meriterande om du har erfarenhet av att använda verktyg för personanalyser.

Du har ett genuint intresse för mötet med människor och har lätt för att samarbeta och skapa förtroende.

Trelleborgs kommun arbetar aktivt mot diskriminering och vill främja mångfald. Därför ser vi gärna sökanden med varierande bakgrunder.

Arbetstid/varaktighet

Heltid/tillsvidare

Tillträde

Snarast enligt överenskommelse.

Kontakt

Helen Svensson, HR-enhetschef 0410-73 34 96
Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2017-04-04 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och