Programutvecklare/lärare på SFI

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Bildningsförvaltningen är den största förvaltningen i Trelleborgs kommun med ca 1300 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola, särskola och vuxenutbildning (inkl. SFI). På Söderslättsgymnasiet har vi 12 nationella program samt introduktionsprogram och gymnasiesärskola. Vi erbjuder en modern gymnasieskola med flera studietorg och särskilda studietorgslärare som är till för att eleverna ska få extra stöd i sina studier. Vi vill att eleven ska utveckla självkännedom, självförtroende samt en vilja att söka och ta till sig ny kunskap. I Trelleborgs kommun har vi även möjlighet att erbjuda våra särskilt yrkesskickliga lärare olika karriärvägar som processledare, programutvecklare och förstelärare.

Du välkomnas av ett glatt gäng med bred kompetens och god sammanhållning! Vi hjälper varandra när det behövs och har alltid nära till skratt. Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling, karriärmöjligheter och ersättning för friskvård.

Arbetsuppgifter

Som programutvecklare på SFI kommer du att ingå i rektors ledningsgrupp. Under rektors ledning och i samarbete med arbetslaget ska du leda utvecklingsarbetet av flexibla, individuella och tillgängliga lärmiljöer för de studerande. Du ska utveckla programmets kvalitet och karaktär i enlighet med de nationella målen samt utveckla programmets arbete i arbetslaget.

Programutvecklaruppdraget, som är en del av ordinarie tjänst kommer att vara på 50% under ht 2017. Som programutvecklare ges du möjlighet till kompetensutveckling och handledning. Resterande del av tjänsten innebär undervisning i elevgrupp.  

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig SFI-lärare eller motsvarande. Du tycker om att jobba med projekt, utveckla utbildningar, påverka samt har förmågan att leda och driva arbetet framåt på ett entusiasmerande sätt. Du ser möjligheter, arbetar lösningsfokuserat och har lätt för att få med dig andra.

Omfattning/Varaktighet

100% visstidsanställning under ht-17 i kombination med lärartjänst, med möjlighet till förlängning.

Tillträde

Omgående eller enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Bengt-Göran Persson, rektor, 0708-81 76 01
Antonija Rehnström, bitr. rektor 0708-81 76 66

Sofie Paxer, Lärarförbundet, 0410-73 34 12 Ronnie Johansson, Lärarnas Riksförbund, 0410-73 34 14

Sista ansökningsdag

2017-06-09
Urval och intervjuer kommer att ske löpande

9000 stolta barn, elever och studerande i Trelleborg Vårt fokus är att skapa ansvarstagande medborgare, som tror på sin egen förmåga, kan samspela med andra, har drömmar, mål och fortsatt lust till ett livslångt lärande

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och