Personliga assistenter

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

LSS verksamheten i Trelleborg/ Personlig assistans.

Vi arbetar efter målet att våra brukare ska uppleva trygghet, trivsel och hög kvalitè.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär individuellt bemötande där varje brukare får det stöd och den omvårdnad som efterfrågas. En del av arbetet består av omvårdnad men också pedagogiskt motivationsarbete med syfte att brukarna ska uppnå ökad självständighet och mer inflytande över sin vardag. Du arbetar med hög grad av självständighet och utför ditt uppdrag under stort ansvar. Det förekommer både dag- kväll och helgtjänstgöring samt nattarbete.

Kvalifikationer

Vi vill att du har god förmåga att kommunicera, lätt för att samarbeta, ett trevligt bemötande och sätter brukarens behov i fokus. Du ska både kunna arbeta självständigt och i arbetsgrupp.

Vi ser det som meriterande om du är utbildad inom vård och omsorg, om du har  erfarenhet av arbete inom LSS eller psykiatrin samt arbetat i dokumentationsprogrammet procapita.

B-körkort är meriterande.  

Arbetstid/varaktighet

Visstidsanställning som bokas utifrån verksamhetens behov

Tillträde

Rekrytering sker löpande.

Kontakt

Ida Nilsson 0410-734521

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2017-02-28 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Personalavdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
och