Parkarbetare

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Parkavdelningen är en av Trelleborgs kommuns tekniska förvaltnings fem avdelningar. Vi jobbar i fyra arbetslag, två i Trelleborgs centrum och ett i öst och ett i väst. Du arbetar utomhus under relativt stor frihet. Vi jobbar oftast två och två.

Trelleborgs stadskärna, eller finrum, som vi kallar det, är ett högprioriterat område med bland annat Stadsparken, Centralstationen och affärsgatorna. Även utanför centrala Trelleborg försöker vi hålla en god standard på grönytorna.

Nu söker vi dig som har erfarenhet av parkarbete och gärna lite trädgårdsanläggning och vill vara med och hålla Trelleborg grönt och blomstrande.

Arbetsuppgifter

Du arbetar med inom park förekommande arbetsuppgifter, främst skötsel. Mindre anläggningsarbeten kan också förekomma. En hel del arbete genomförs med hjälp av maskiner. I arbetet kan tidvis innebära tunga lyft. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom park/trädgård, detta är ett krav.  Någon slags utbildning inom yrket är meriterande, men inget krav. B-körkort är ett krav. Växtkunskap och beskärningskunskap är en merit liksom kunskap om grönyteskötsel och trädgårdsanläggning.

Som person trivs du med att arbeta utomhus samt både vill och kan hantera ett fysiskt krävande arbete. Du är ansvarsfull, ser till helheten, kan planera och genomföra ett arbete självständigt så väl som i samarbete med andra. Du är intresserad av arbetsområdet och bemöter medborgare och besökare på ett vänligt och serviceinriktat sätt. 

Arbetstid/varaktighet

Heltid, helger kan förekomma. Tillsvidare, där provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde

Enligt överenskommelse till kommande säsong.

Kontaktperson

Frågor kring tjänstens innehåll besvaras av parkchef Mark Huisman 0410 – 73 33 60.
Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av HR-specialist Linda Dahlgren 0410 – 73 41 64.

Fackliga kontakter

www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2017-03-29 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och