Miljöinspektör

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
I Trelleborg pågår just nu stadsomvandlingsprojektet Kuststad 2025 som kommer att ha en stor betydelse för både regionen och kommunen. Projektet innehåller bland annat omvandling av centrala stadskvarter och ny bebyggelse nära havet mitt i Trelleborg.

Miljö, Hälsa & Livsmedel finns på Trelleborgs kommuns samhällsbyggnadsförvaltning. Vi är ett ambitiöst team på 12 personer som utvecklas tillsammans, drar nytta av varandras kunskaper och ansvarar för kommunens åtaganden inom miljö- och hälsoskyddstillsyn, livsmedelskontroll med mera. En lång industritradition med ett alltjämt mångsidigt näringsliv, aktiv hamnverksamhet, förtätning av staden och ett omfattande jordbruk är exempel på den mångfald av verksamheter som utgör den dagliga utmaningen för denna avdelning.

Arbetsuppgifter

Som miljöinspektör kommer du att arbeta med tillsyn och prövning enligt miljöbalken med inriktning på miljötillsynen. Tjänsten kommer till viss del att vara inriktad på tillsyn och prövning av avfallsmassor varför erfarenhet inom detta område är meriterande. Även andra arbetsuppgifter inom miljöbalken kommer att bli aktuella.

Kvalifikationer


Du har miljö- och hälsoskyddsutbildning på högskolenivå eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet inom verksamhetsområdet är meriterande. Då en stor del av arbetet innebär omfattande kontakter med verksamhetsutövare, andra förvaltningar och allmänhet, ställer vi höga krav på din kommunikativa förmåga i tal och skrift. Att du är professionell och serviceinriktad ser vi som en självklarhet. B-körkort är ett krav.


Arbetstid/varaktighet
Heltid, tillsvidareanställning.

Tillträde

Snarast enligt överenskommelse

Kontaktperson
Sandra Gustafsson, miljöchef, 0410-73 32 69.
Facklig kontakt: www.trelleborg.se/facket.

Sista ansökningsdag

2017-07-31, via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning tillrekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och