Lokalvårdare

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Serviceförvaltningens Lokalvård i Trelleborgs kommun tillhandahåller städtjänster till övriga verksamheter inom kommunen. Vi utför våra städtjänster miljövänligt, ergonomiskt och ekonomiskt. Vi arbetar aktivt med att minska förbrukningen av kemikalier och med torra städmetoder är vi skonsamma mot såväl material och inredning som människor och miljö.

Arbetsuppgifter

Serviceförvaltningens Lokalvård i Trelleborgs kommun söker nu en lokalvårdare för ett vikariat om ca 1 år. Som lokalvårdare ansvarar du för att våra kunder får städning utförd i enlighet med städinstruktion. Vi förväntar oss att du aktivt arbetar mot våra uppsatta mål och bidrar till god arbetsmiljö och kan kommunicera med våra kunder.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av städyrket eller annat serviceinriktat arbete. Meriterande är om du har städutbildning samt yrkesbevisen SRY, PRYL eller motsvarande. Det är mycket viktigt att du förstår svenska i tal och skrift och kan kommunicera med kunden på den arbetsplats du kommer att arbeta på, du ska även klara av att läsa en arbetsbeskrivning och förstå en doseringsanvisning. Som person är du flexibel, ansvarstagande samt har känsla för service och god kvalitet. Eftersom vissa enheter finns utanför Trelleborgs centrum såsom i Anderslöv, Skegrie och Smygehamn m.fl. ser vi det som en merit om du har körkort och tillgång till bil.

Arbetstid/varaktighet

Heltid/vikariat ca 1 år.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Kontakt

Områdeschef Carina Johansson 0410-73 40 89
Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2017-07-31 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och