Lärare till Kattebäckskolan

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Räkna med kunskap och glädje på Kattebäckskolan!

Här finns en skola med engagerad, humoristisk och omtänksam personal och ca 190 glada barn som behöver fler lärare. Hösten 2016 fyllde skolan 20 år och den upplevs fortfarande som fräsch och i gott skick. Klassrummen är stora och de vackra burspråken släpper in mycket ljus.

Arbetsuppgifter

Vår strävan är att anpassa och utforma verksamheten så långt som möjligt för alla elever.  Alla elever ska under sin tid på skolan utveckla tillförsikt och framtidstro till sin förmåga att lära, förstå sig själv och att klara av att handskas med livets utmaningar tillsammans med andra. Det innebär b l a att alla lärare ständigt utvecklar sina specialpedagogiska kunskaper i klassrummet. Läsåret 16/17 genomför vi skolverkets läslyft. Du kommer att undervisa i åk 2.

Kvalifikationer

Du har lärarexamen och legitimation för åk 1-6, gärna i ma/no. 

Tillsammans med eleverna utformar du goda lärandemiljöer. Du är en insiktsfull och kreativ medarbetare med förmåga till ett gott bemötande i alla lägen och trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Arbetstid/varaktighet

100%, tillsvidareanställning

Tillträde

Enligt överenskommelse, dock senast 15 oktober.

Kontaktperson

Ingela Berglund, rektor, 0410-73 36 50

Facklig kontakt: http://www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2017-08-27 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi tillämpar löpande intervjuer så vi ser gärna att du skickar din ansökan snarast!

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och