Lärare sv/so, Väståkra F-9

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

9000 stolta barn, elever och studerande i Trelleborg.
Vårt fokus är att skapa ansvarstagande medborgare, som tror på sin förmåga, kan samspela med andra, har drömmar, mål och fortsatt lust till ett livslångt lärande!

Arbetsplatsen

Väståkra F-9 är skolan som ger kunskap hela vägen!

Väståkra F-9 är belägen vid den berömda Landsvägen och ligger centralt i byn Anderslöv. Skolan är 2-parallellig från förskoleklass till åk 6 och 3-parallellig från åk 7-9. Eleverna som går på skolan bor i Anderslöv eller i de närliggande byarna runtomkring. På skolan går det i dagsläget ca 450 elever och det arbetar ca 50 medarbetare på enheten. På skolan finns även ett väl fungerande fritidshem som bedriver stor samverkan med skolan. Vi arbetar ämnesövergripande och i väl fungerande arbetslag.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som lärare i sv/so, och utformar en effektiv och intressant undervisning. Med olika metoder ökar du elevernas engagemang och intresse så att de kan ta ansvar för det egna lärandet. Du arbetar tydligt arbetar med att sätta eleven i fokus via individualiserad undervisning.

Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt med målet att alla elever ska ha möjlighet att lyckas i skolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en lärarexamen och behörig att undervisa i sv/so för åk 4-6. Du är duktig på att skapa goda relationer till äldre elever samt deras vårdnadshavare och tar med dig nya tankar och idéer till vår verksamhet!

Du bör ha en väl utvecklad känsla för lagarbete och ett kreativt arbetssätt, stort engagemang för och god kunskap om elevers utveckling. Du är en lärare som är resultatfokuserad med en väl utvecklad kommunikativ förmåga och därtill har ett brinnande intresse för elevens framgång i sitt lärande. Att arbeta med kvalitetsutveckling inom ditt ämne är en självklarhet för dig. Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens.

Arbetstid/varaktighet

100%, tillsvidareanställning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Anneli Sandgren-Hansson, tf rektor 0410-73 43 27

Katarina Jönsson, Lärarförbundet 0708- 81 74 62
Ronnie Johansson, Lärarnas Riksförbund 0410-73 34 14

Sista ansökningsdag

Då vi gör löpande urval ansök snarast dock senast 2017-09-22,  via vårt rekryteringssystem, ej via e-post eller brev.
Då vi befinner oss i semestertider kan det dröja med återkoppling.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och