Lärare sv/eng, Fågelbäckskolan

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Fågelbäckskolan är en skola med elever i årskurs 6-9. Vi finns i västra Trelleborg mittemellan natursköna Albäckskogen och Flaningen, med gröna områden strax utanför skolgården. För oss är det viktigt med ett helhetstänk kring våra elever. Både under dagarna och över skolåren för att skapa en så bra lärandemiljö som möjligt. Eleverna ska känna ”jag vet, jag kan, jag vill”. Då skapar vi en skola som är tillgänglig för alla.

Arbetsuppgifter

Tydliga mål, höga förväntningar och arbetsglädje är för oss självklara utgångspunkter. Du kommer att arbeta i ett team med kollegor som tillsammans planerar, genomför och utvärderar elevernas undervisning och kunskapsutveckling. Vi vill att du är en tydlig ledare i klassrummet. Du har god kompetens i att skapa struktur och förmåga att skapa goda relationer med elever, föräldrar, kollegor, samt kollegor utanför den egna enheten.

Utifrån läroplanen, skolans rutiner och forskning förväntas du utföra ditt uppdrag med tydligt elevfokus. Du kommer att ingå i ett arbetslag med ett gemensamt ansvar att utveckla läraruppdraget och öka elevernas måluppfyllelse. Vi arbetar med ett inkluderande förhållningssätt och förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och går in i uppdraget med en positiv elevsyn. Vidare har du ett stort intresse för att utveckla den pedagogiska verksamheten, gemensamt i vårt ämneslag, till att både bli rolig, inspirerande och utmanande för alla elever.

Vi vill även att du är van vid att använda digitala verktyg, vilket är en självklar del av din lärargärning och att du strävar efter att utveckla din egen och framför allt elevernas digitala kompetens i er dagliga vardag. Då både du och eleverna har dator/chromebook, och det finns en projektor i varje klassrum, finns möjligheterna till att använda en modern pedagogik där tekniken stödjer elevernas lärande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i svenska och engelska för år 6-9.  

Ser du det som en spännande utmaning att medverka till att göra skolan ännu bättre så är du den vi letar efter!

Hoppas vi ses, önskar dina blivande kollegor!

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning
100%

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson

Andrea Roos, tf rektor 0734-42 28 26

Sofie Paxer, Lärarförbundet 0708-817462
Ronnie Johansson, Lärarnas Riksförbund 0410-733414

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag

2017-04-02 via vårt rekryteringssystem, ej via e-post eller brev.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och