GIT- Ingenjör

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

På Samhällsbyggnadsförvaltningen finns Bygg, Mät & Karta som, tillsammans med kommunen, arbetar med visionen att Trelleborg ska vara en framgångskommun med hög livskvalitet och en långsiktig hållbar tillväxt. Vi arbetar just nu med projekt "Kuststad 2025" som innehåller bland annat bebyggelse nära havet i centrala Trelleborg. Andra viktiga uppdrag handlar om att ge möjlighet för en fortsatt utbyggnad i våra utvecklingsorter. Vi är ett ambitiöst team som utvecklas tillsammans och drar nytta av varandras kunskaper i arbetet med att skapa en bättre vardag för våra medborgare. Nu behöver vi förstärkning.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha en viktig roll i arbetet med att forma och skapa förutsättningar för förverkligandet av Trelleborgs kommuns GIS verksamhet. Trelleborg har påbörjat projekt som kommer att förändra och förnya delar av kommunen ur medborgarperspektiv. Samhällsbyggnadsförvaltningen som du kommer att tillhöra handlägger ärenden för miljö-, plan-, bygg-, mät och GIS/kartfrågor. Förvaltning av grundläggande geodata ingår också som en viktig uppgift.

Du kommer också att arbeta med systemförvaltning av kommunens GIS plattform och verksamhetssystem GEOSECMA, samt också systemansvaret för vissa delar av förvaltningens övriga verksamhets applikationer.  En viktig del är att vidareutveckla verksamheten mot förvaltningar och kommunmedborgare. Arbetet innebär kontakter med kommunens IT-enhet, konsulter, tjänstemän och medarbetare. Nya tekniska utmaningar inom 3D kommer att påbörjas 2017.
Du kommer att ingå i 3D gruppen, som startar sitt jobb 2017.

Kvalifikationer

Du har högskoleutbildning inom GIS/GIT området, teknisk lantmätare eller annan som arbetsgivaren finner likvärdig. Tjänsten kräver mycket goda gunskaper inom GIS och databashantering av geografiskt information. Tjänsten kräver goda it - kunskaper samt mycket goda kunskaper av GIS-system, framförallt av ESRI:s applikationer på server och klient. Erfarenheter av GEOSECMA verksamhetsmoduler, SQL -server, SDE - databaser, FME, EDP Vision, Gtrans samt Topocad är meriterande. Du måste kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Meriterande är även erfarenheter av liknande arbetsuppgifter i kommunal verksamhet, goda kunskaper om Lantmäteriets förvaltning av data, tjänstebaserad uppdatering (BAL), Arken m m.

Vi lägger stor vikt vid att du har god samarbetsförmåga, är strukturerad, utvecklingsbenägen, tar egna initiativ. Dina personliga egenskaper är av avgörande betydelse. B-körkort är ett krav. 

Arbetstid/Varaktighet:

Heltid tillsvidare

Tillträde:
Efter överenskommelse

Kontaktperson:
Greger Ragnarsson, avdelningschef, 0410-73 40 54

Sista ansökningsdag

2017-02-15, via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi kommer att arbeta med löpande urval.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning tillrekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Personalavdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
och