Fritidspedagog

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Smygeskolan ligger i Smygehamn och är belägen mitt i byn med gångavstånd till Smygehuk - Sveriges sydligaste udde, småbåtshamn, hav, strand och slätt. Skolan är en F-6 skola med tillhörande fritidshem. Skolan har ca 230 elever, som under sin skoldag ges möjlighet att nå sina mål och utmanas utifrån sina intressen och behov. Vi lägger stor vikt vid att skolans elever upplever trygghet, studiero, delaktighet och lust att lära under sin skolgång.

Vi tror att digitala verktyg är en viktig del av undervisningen och alla årskurser har god tillgång till datorer och klassrummen är utrustade med Smartboards. I förskoleklass arbetar pedagoger och elever aktivt med läsinlärning genom ”ASL – Att Skriva sig till Läsning” och använder såväl datorer som ipads dagligen. Tydliga mål, höga förväntningar och arbetsglädje är ledstjärnor för oss. Tillsammans skapar vi en fantastisk skola!

Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling och friskvårdserbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på vårt fritidshem. Du kommer tillsammans med övriga pedagoger planera, genomföra och utvärdera verksamheten utifrån våra styrdokument. Vi tror på en god kommunikation mellan skola och hem och informerar regelbundet våra elever och vårdnadshavare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fritidspedagogexamen, alternativt är du lärare mot fritidshem, gärna med erfarenhet av yrket. Som person är du utvecklingsinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Du har ett stort engagemang för elevernas lärande och medskapande och är öppen för nytänkande. Du ser helheter och trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Som pedagog hos oss har du god kunskap i det pedagogiska uppdraget, IKT och brinner för att ständigt förbättra vår verksamhet. Stor vikt kommer läggas på god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet

75-100%
Tillsvidareanställning

Tillträde

HT 2017

Kontaktperson

Irene Nilsson, rektor 0708-81 76 96

Sofie Paxer, Lärarförbundet 0708-81 74 62

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag

2017-05-14 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Urval och intervjuer kommer ske löpande. Om du blir kallad till intervju ber vi dig att ta med ett utdrag ur belastningsregistret.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och