Ekonomibiträde/Lokalvårdare

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Serviceförvaltningens Lokalvård i Trelleborgs kommun tillhandahåller städtjänster till övriga verksamheter inom kommunen. Vi utför våra städtjänster miljövänligt, ergonomiskt och ekonomiskt. Vi arbetar aktivt med att minska förbrukningen av kemikalier och med torra städmetoder är vi skonsamma mot såväl material och inredning som människor och miljö.

Arbetsuppgifter

Serviceförvaltningens Lokalvård i Trelleborgs kommun söker nu en medarbetare till en Kombitjänst som Ekonomibiträde/Lokalvårdare. Kombitjänsten innebär att man arbetar både med städning och enklare köksarbete. I arbetsuppgifterna ingår att vara behjälplig vid iordningställande av mat samt alla de i övrigt förekommande arbetsuppgifterna i ett mottagningskök, såsom tex beställningar, iordningställande av specialkost samt dokumentation av egenkontroll. Vi förväntar oss att du aktivt arbetar mot våra uppsatta mål samt bidrar till en god arbetsmiljö. Kommunikation och dialog med våra matgäster och kunder är en viktig del i ditt uppdrag för att uppnå goda resultat. Som lokalvårdare ansvarar du för att våra kunder får städning utförd i enlighet med städinstruktion.

Kvalifikationer

Till kombitjänsten söker vi dig som är utbildad ekonomibiträde och eller har förvärvat kunskap och erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Förutom att vara ansvarig för tillagning av god och näringsriktig mat ska du även ha goda kunskaper om specialkost samt egenkontroll. Du talar och skriver god svenska samt har viss datavana. Som person är du flexibel, serviceinriktad och ansvarstagande. Du ska även ha ett par års erfarenhet av städyrket eller annat serviceinriktat arbete. Meriterande är om du har städutbildning samt yrkesbevisen SRY, PRYL eller motsvarande. Eftersom vissa enheter finns utanför Trelleborgs centrum såsom i Anderslöv, Skegrie och Smygehamn m.fl. ser vi det som en merit om du har körkort och tillgång till bil.

Arbetstid/varaktighet

Heltid/tillsvidare

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Kontakt

Områdeschef Carina Johansson 0410-73 40 89
Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2017-07-31 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och