Ekonomibiträde

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Måltidsservice i Trelleborgs kommun tillagar och serverar ca 8 000 lunchportioner dagligen till våra matgäster och däremellan frukost, mellanmål och middag.

Vårt mål är att våra matgäster ska bli nöjda, mätta, tycka om vår mat och att öka valmöjligheten för våra matgäster. Vi tillagar så mycket som möjligt från grunden och utvecklar vår tillagningskonst och kreativitet kontinuerligt.

Kommunikation och dialog med våra matgäster är en framgångsfaktor och viktigt för oss.

Vi söker nu Ekonomibiträde tillLiljeborgsskolan kök som är ett tillagningskök och du kommer att ingå i ett arbetslag med 4 medarbetare.

Liljeborgsskolan tillagar och serverar ca 600 av våra matgäster.

Du ska vara behjälplig vid beredning, tillagning och servering av mat samt samtliga förekommande arbetsuppgifter i ett tillagningskök. Du har även goda kunskaper om specialkoster.

Arbetsuppgifter

Du ska vara behjälplig vid beredning och servering av mat samt sedvanliga köksuppgifter.

Kvalifikationer

Du ska ha erfarenhet som ekonomibiträde, alternativt utbildning. Som person är du lyhörd, intresserad och serviceinriktad.

Du har bra samarbete med övrig personal och du ser möjligheter istället för svårigheter, är social, noggrann och flexibel. Vi söker dig som gör det där lilla extra.

Arbetstid/varaktighet

Tjänsten är en tillsvidare/semestertjänst. Omfattningen är idag 25/40.

Tillträde

Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse.

Kontakt

Områdeschef måltidsservice: Lise-Lotte Guldstrand på telefon 0410-73 40 95.

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2017-01-24 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Personalavdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
och