Bygglovsarkitekt

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
I Trelleborg pågår just nu stadsomvandlingsprojektet Kuststad 2025 som kommer ha en stor betydelse för både regionen och kommunen. Projektet innehåller bland annat omvandling av centrala stadskvarter och ny bebyggelse nära havet mitt i Trelleborg.

Som bygglovsarkitekt blir du en del av avdelningen Bygg, mät & karta på Trelleborgs kommuns samhällsbyggnadsförvaltning. Vi är ett ambitiöst team som drar nytta av varandras kunskaper och utvecklas tillsammans. Vi drivs av vår vilja att skapa en bättre vardag för våra medborgare. Vill du bli en av oss? Skicka in ansökan!

Arbetsuppgifter

Du handlägger självständigt ansökningar om bygglov. Du har ett trevligt bemötande när du ger råd och information om plan- och bygglagen till medborgare, företag eller dina medarbetare inom kommunen. Trelleborgs kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och vi tror att du med din framåtanda kan hjälpa oss att bli ännu bättre.

Kvalifikationer


Du har arkitektutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant, samt goda kunskaper om plan- och bygglagen. Du har ett stort intresse för samhällsbyggnads- och gestaltningsfrågor. Arbetet är utåtriktat och förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt att du är serviceinriktad. Vi vill att du kan ta eget ansvar och egna initiativ.  Du har minst 3 års erfarenhet av att arbeta som bygglovshandläggare eller med husprojektering. B-körkort är ett krav.

Arbetstid/varaktighet

Heltid tillsvidare.

Tillträde

Snarast eller enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Greger Ragnarsson, avdelningschef, 0410-73 40 54,

Sista ansökningsdag

2017-09-30, via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning tillrekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och