Arrangemangstekniker/servicearbetare

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Kultur- och evenemangsenheten är en liten men viktig enhet inom kultur- och fritidsförvaltningen i Trelleborgs kommun. Vi servar t ex kulturskolan med vaktmästarsysslor. Vi ställer i ordning bord, stolar och teknisk utrustning i kultur- och konferensanläggningen Parken inför just konferenser och föreställningar och planerar och genomför både små och stora evenemang inom kommunens verksamhetsområden.

Arbetsuppgifter

Vi söker en serviceperson – man eller kvinna -  som självständigt och i god samarbetsanda iordningställer inför både konferenser, danser och föreställningar i Parken, på Kulturskolan, i Stadsparken och i andra kommunala lokaler. Oregelbundna arbetstider. Både kvälls- och helgarbete förekommer.

Ett litet men starkt och stolt gäng ser fram emot en ny kollega.

Kvalifikationer

Vi söker en person som är arrangemangstekniskt kunnig och musikintresserad, kanske har musikerbakgrund. Arbetet kan ibland vara belastande för kroppen så därför krävs god fysik. B-körkort krävs.

Arbetstid/varaktighet

50% visstidsanställning t.o.m 2017-12-31. Möjlighet till fler timmar beroende på säsong, arbetstoppar m.m.

Tillträde

2017-04-15 eller enligt överenskommelse

Kontakt

Annika Eriksdotter 0410-73 30 84, 0708-81 72 00

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2017-04-03 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och