Företagare

Trelleborgs strategiska läge har haft stort inflytande på näringslivet och det är inte en slump att man kallar Trelleborg för speditionsbranschens vagga. Över 3000 företag har redan funnit vägen till Trelleborg.

Uppradade lastbilar
Foto: JS Media Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Uppradade lastbilar
 • Ny VD i Trelleborgs Hamn AB

  Jörgen Nilsson, 51 år, tar över som ny VD i Trelleborgs Hamn AB. Han efterträder nuvarande VD Tommy Halén som valt att gå vidare till nya utmaningar.

 • Vem är årets nyföretagare i Trelleborg?

  I samband med Trelleborgsgalan kommer i år ett nytt pris delas ut. Trelleborgs kommun samarbetar med Nyföretagarcentrum Öresund för att premiera årets nyföretagare i Trelleborgs kommun. Vinnaren får sedan representera Trelleborg i den nationella finalen som hålls i Stockholm.

 • Alla vägar bär till Trelleborg...

  Mats Ohlsson, Skånetrafiken

  Kanske inte, men temat för vårens sista Näringslivsfrukost var det ökade intresset för Trelleborg som besöks och bostadsort. Mycket folk hade sökt sig till Parken i arla morgonstund för att höra tre personer vittna om olika aspekter på Trelleborgs framtid.

 • Bästa förbättringen i Skåne

  Resultatet av Svenskt Näringslivs årliga enkät kring Företagsklimat i kommunerna har blivit offentlig. Trelleborgs kommun står för den största förbättringen i Skåne. Förra året hamnade Trelleborgs snitt på 2.71 och i år steg snittet till 3.12.

 • Workshop för företagare och tjänstepersoner

  Med utgångspunkt i näringslivspolicyn och de förslag som kom in i samband med remissrundan ska vi nu skapa ett näringslivsprogram med konkreta åtgärder för ökad tillväxt och företagande i Trelleborgs kommun.

 • Många möten på mässa

  Trelleborgs kommuns monter på TFF:s näringslivsmässa 2017.

  Trelleborgs kommun fanns på plats när TFF i veckan i veckan ordnade sin årliga näringslivsmässa. Dessutom var det kommundirektör Fredrik Geijer som invigde mässan.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?