Nyheter

 • Skolstart i Skegrie – som vanligt men ändå inte

  Emilia, Michelle, Oscar och Ville på första skoldagen som sjätteklassare.

  Skolstarten i Trelleborg såg ut som vanligt på många ställen i kommunen. Nervösa barn i förskoleklasserna på sin första skoldag, nya skolor för vissa och nya klasser för andra. För barnen i sjätte klass på Skegrie är det speciellt. Dom är första årskurs sex på Skegrie skola på 11 år.

 • Möt hösten i Albäckskogen med Vattenverkstaden

  Vattenverkstaden

  Lördag 16 september klockan 11-17 kan du håva i dammen, leta efter spår av djur, bygga en hinderbana, se magisk trolleri och mycket mer i Albäckskogen tillsammans med Vattenverkstaden!

 • Kick-on för bildningsförvaltningen

  Kick-on Bildningsförvaltningen 2017

  Runt 1400 medarbetare samlades på fredagsförmiddagen och fick lyssna på föreläsningar och mingla med sina kolleger. För tredje året i rad samlades alla medarbetare, andra gången inför terminsstart, för att kompetensutveckla och nätverka. Föreläsarna Jenny Åkerman, Martin Lackéus och Emma Pihl inspirerade med tänkvärda ord.

 • Vattenavstängning på Wemmenhögsgatan på måndag 21 augusti

  På måndag 21 augusti kommer vattnet att stängas av kortvarigt på Wemmenhögsgatan någon gång mellan klockan 08.00 och 15.00. Avstängningen sker på grund av reparation på en avstängningsventil. När vattnet åter är i drift kan luft och missfärgningar förekomma i ledningen. Detta åtgärdas med att spola försiktigt.

 • Asfalteringsarbete på Hedvägen och Tommarpsvägen

  Vecka 34-36 kommer Hedvägen, sträckan mellan Bryggaregatan och Tommarpsvägen samt Tommarpsvägen, sträckan söder om Hedvägen, att asfalteras. Vägarna är öppna med begränsad framkomlighet. Välj annan väg om möjligt.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 325 , Nästa