Nyheter

 • Trelleborgs jobb med nyanlända tema i Almedalen

  Trelleborgs metod att arbeta med nyanlända kommer att uppmärksammas i Almedalen. På tisdag i nästa vecka, 4 juli, kommer arbetsmarknadschefen Ola Johnsson att delta i ett seminarium som arrangeras av regeringens Delegation för unga och nyanlända till arbete, Dua.

 • Nygatan byggs om

  Nu börjar den centrala delen av Nygatan att anta ett annat utseende. Den gamla Centralskolan är redan ombyggd till 24 lägenheter och ett nytt bostadshus håller att byggas omedelbart väster om. Ytterligare två höga hus ska resa sig på den gamla skolgården.

 • Oförändrad skatt i novemberbudget

  Oförändrad skatt, stram ekonomisk hushållning och budget i november – det var några av de beslut som kommunfullmäktige fattade på måndagskvällen vid vårens sista sammanträde.

 • Styrelse och fullmäktige på samma dag

  Vanligtvis ligger kommunstyrelsesammanträdena i början av månaden och kommunfullmäktige i slutet, men idag, måndagen den 26 juni, är det extra styrelsemöte i samband med fullmäktige. Flera av ärenden från styrelsemötet återkommer också någon timme senare på fullmäktiges bord.

 • Hasse Kvinnaböske förgyller Trelleborgsgalan

  Det blir ingen mindre än Hasse Kvinnaböske Andersson som kommer att stå för en stor del av det musikaliska inslaget vid den elfte Trelleborgsgalan. Den 16 november är det åter dags att förvandla Söderslättshallen till en glittrande festsal.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 319 , Nästa