Nyheter med etiketten "Vatten & Avlopp"

 • Vattenavstängning på Wemmenhögsgatan på måndag 21 augusti

  På måndag 21 augusti kommer vattnet att stängas av kortvarigt på Wemmenhögsgatan någon gång mellan klockan 08.00 och 15.00. Avstängningen sker på grund av reparation på en avstängningsventil. När vattnet åter är i drift kan luft och missfärgningar förekomma i ledningen. Detta åtgärdas med att spola försiktigt.

 • Vattenavbrott i Hammarlöv på måndag

  Avbrott i vattenleveransen för VA-abonnenter i Hammarlöv på måndag på grund av lagning av en läcka på huvudledningen. Lagningsarbetet beräknas bli klart under dagen. Vattentank kommer att placeras på Hammarlövs kyrkas parkering.

 • Vattenavbrott på Ottos väg i Vemmerlöv

  VA-abonnenter på Ottos väg i Vemmerlöv har avbrott i vattenleveransen just nu på grund av en vattenläcka på huvudledningen. Arbetet med att laga läckan beräknas bli färdigt under dagen.

 • Vattenavstängning på Östervångsvägen och Pomonagatan under torsdagen

  Avbrott i vattenleveransen för abonnenter boende på Östervångsvägen 4-22, 17 och 19 samt Pomonagatan 3-13 under torsdagen. Avstängningen är planerad mellan klockan 08.00 och 12.00 och beror på att VA-avdelningen utför arbete på en huvudledning. Vattentank kommer att finnas placerad på Östervångsvägen vid ingången till Östervångsparken.

 • Information från VA-avdelningen

  Flera fastighetsägare har på kort tid kontaktat Trelleborgs kommun efter att rörbrott i enskilda fastigheter uppkommit.

 • Vattenavstängning på Liljeborgsgatan 13 juli

  Torsdagen 13 juli kl 7.00-10.00 är vattnet avstängt på Liljeborgsgatan mellan Engelbrektsgatan och Ripagatan. VA-avdelningen kommer att utföra arbete på vattenledningen.

  Då vattnet åter är i drift kan det ibland förekomma missfärgning och luft i ledningarna, vilket åtgärdas med att spola försiktigt.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 18 , Nästa