Nyheter med etiketten "Vatten & Avlopp"

 • Vattenavstängning på Engelbrektsgatan dagtid onsdag och torsdag

  Revidering av tidigare meddelande: På onsdag 22 mars kommer uppehåll i vattenleveransen att ske mellan klockan 9.00 och 18.00 på Engelbrektsgatan. På grund av en trasig ventil har området under onsdagen utökats med ytterligare ett kvarter, nu även inklusive Odalvägen, Engelbrektsgatan 10 a-h och Sockenvägen 1-3.

 • Vattenavstängning 10 mars i Kattebäck

  Fredag 10 mars mellan 09.00 och 16.00 kommer avbrott i vattenleveransen ske på Kattebäcksvägen, Kruthusgatan, Farmgatan och Ståstorpsgatan.

 • Vattenavstängning i Beddinge 8-9 februari

  VA-avdelningen utför VA-arbeten i Beddinge och vattnet kommer stundvis att vara stängt för boende i området intill f.d. restaurang Pärlan under den 8 och 9 februari.

 • Vattenavstängning Sjöviksvägen torsdag 2 februari

  Avbrott i vattenleveransen på Sjöviksvägen mellan Västra Ringvägen och Omvägen torsdag 2 februari mellan klockan 10.00 och 16.00. Orsaken är att VA-avdelningen utför arbete på vattenhuvudledningen.

 • Lågt vattentryck i Skegrie i januari

  För tillfället är vattentrycket lågt i en del hushåll i Skegrie och Tommarp. Detta beror på en trasig avstängningsventil som kommer att åtgärdas under dagen. Ikväll eller imorgon kommer det åter att vara normalt tryck.

 • Vattenläcka på Sjöfararevägen

  På grund av en vattenläcka är abonnenter boende på Sjöfararevägen utan vatten. Vattenläckan beräknas bli lagad under eftermiddagen måndagen 12 december. Vatten finns att hämta vid brandpost utanför Styrmansvägen 10.

 • Världstoalettdagen 19 november

  Illustration över Sveriges vanligaste fulspolning.

  Den 19 november är det FN:s världstoalettdag, där globala sanitetsfrågor uppmärksammas världen runt. I Sverige finns både toaletter och rent vatten. Vi måste istället fokusera på att få bättre toalettvett och sluta fulspola. Sveriges vanligaste fulspolning är snus.

 • Ledningsarbete den 17 november i Klagstorp påverkar Klagstorp med omnejd

  Förmiddagen den 17 november utför VA-avdelningen ledningsarbete på dricksvattennätet i Klagstorp. Ledningsarbetet kan leda till tryckfall för boende i Klagstorps tätort samt boende längs ledningssträckan Klagstorp - Anderslöv (Brönnestad, Fröjdenborg m. fl.).

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 16 , Nästa