Nyheter med etiketten "Vatten & Avlopp"

 • Akut vattenavstängning i Grönby

  Avbrott i vattenleveransen i Grönby, Norra Grönby och Grönalund på torsdagsförmiddagen med anledning av en vattenläcka på huvudledningen som måste lagas. Arbetet beräknas ta några timmar och vattnet sätts åter på under eftermiddagen.

 • Vattenavstängning Granlunda 29 mars

  VA-avdelningen kommer onsdagen den 29 mars kl 14.30 att utföra ett akut arbete på vattenhuvudledningen i Granlunda vilket kommer att medföra avbrott i vattenleveransen i delar av Granlunda. Arbetet beräknas vara färdigt samma dag.

 • Vattenavstängning på Engelbrektsgatan dagtid onsdag och torsdag

  Revidering av tidigare meddelande: På onsdag 22 mars kommer uppehåll i vattenleveransen att ske mellan klockan 9.00 och 18.00 på Engelbrektsgatan. På grund av en trasig ventil har området under onsdagen utökats med ytterligare ett kvarter, nu även inklusive Odalvägen, Engelbrektsgatan 10 a-h och Sockenvägen 1-3.

 • Vattenavstängning 10 mars i Kattebäck

  Fredag 10 mars mellan 09.00 och 16.00 kommer avbrott i vattenleveransen ske på Kattebäcksvägen, Kruthusgatan, Farmgatan och Ståstorpsgatan.

 • Vattenavstängning i Beddinge 8-9 februari

  VA-avdelningen utför VA-arbeten i Beddinge och vattnet kommer stundvis att vara stängt för boende i området intill f.d. restaurang Pärlan under den 8 och 9 februari.

 • Vattenavstängning Sjöviksvägen torsdag 2 februari

  Avbrott i vattenleveransen på Sjöviksvägen mellan Västra Ringvägen och Omvägen torsdag 2 februari mellan klockan 10.00 och 16.00. Orsaken är att VA-avdelningen utför arbete på vattenhuvudledningen.

 • Lågt vattentryck i Skegrie i januari

  För tillfället är vattentrycket lågt i en del hushåll i Skegrie och Tommarp. Detta beror på en trasig avstängningsventil som kommer att åtgärdas under dagen. Ikväll eller imorgon kommer det åter att vara normalt tryck.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 16 , Nästa