Nyheter med etiketten "Trelleborg Tillsammans"

 • Föreläsning - Pia Sundhage pratar om ledarskap

  Pia Sundhage

  Svenska damlandslaget kommer till Trelleborg i april för landskamp mot Kanada och träningsläger på Sveriges sydligaste fotbollsarena. Förbundskapten Pia Sundhage föreläser om ledarskap 5 april på Parken.

 • Trelleborg Tillsammans för integration

  Torbjörn Karlsson presenterar 1,3 miljoner till integration.

  Ett sjuttiotal deltagare från Trelleborgs föreningsliv, studieförbund och kommun träffades 28 september på Rotundan i Parken.

 • 1,3 miljoner till integration

  Trelleborg Tillsammans bjuder in till möte på Parken onsdag 28 september klockan 18.00 – 20.30 för föreningar och studieförbund.

 • Häst- och lieslåtter

  Nordsvenska hästar

  Slåttermarkerna ökar den biologiska mångfalden, bevarar en intressant kulturhistoria och rymmer stora skönhetsvärden.

 • Tjejmässa på Söderslättshallen

  Mässa på Söderslättshallen

  Lördag 12 september klockan 11.30 öppnar vi portarna på Söderslättshallen till Trelleborgs egen Tjejmässa med tema idrott och girlpower! Du kan åka med gratisbussar från fritidsgårdarna direkt till mässan.

 • Trelleborg tillsammans

  Projektet Läskraft

  Forumet Trelleborgs kommun skapat tillsammans med föreningar och idéburna organisationer i Trelleborg ska utveckla samarbeten sinsemellan till gagn för samhället och människorna i kommunen.

 • Positivt för PC-Malte

  Många äldre känner sig lite främmande inför den nya tekniken med datorer, läsplattor och smarta mobiltelefoner. Därför föreslår en trelleborgare i ett medborgarförslag att kommunen ska inrätta en så kallad PC-Malte, en eller flera personer som kan ge råd och stöd åt människor i hanteringen av datorer.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , Nästa